O locomotivă a luat foc în Gara Ciocănești. Aproape 200 de călători s-au autoevacuat

FOTO cu rol ilustrativ: Agerpres
FOTO cu rol ilustrativ: Agerpres

Un incendiu a cuprins comportamentul motor al locomotivei unui tren de persoane. Toți călătorii s-au autoevacuat din tren.

Locomotiva unui tren de persoane a luat foc în Gara Ciocănești (Dâmbovița), iar toți călătorii s-au autoevacuat din tren, informează ISU Dâmbovița, scrie Agerpres.

Potrivit sursei menționate, niciuna dintre persoane nu este rănită

”În jurul orei 18:33 am fost solicitați să intervenim în cazul unui incendiu produs la o locomotivă în gara din localitatea Ciocănești.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta mocnit la compartimentul motor. În continuare se acționează pentru lichidarea incendiului.

Până în acest moment s-au autoevacuat aproximativ 200 de persoane, nefiind identificate victime”, precizează ISU Dâmbovița.

Garda de Intervenție Răcari intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar Detașamentul de Pompieri Titu, cu o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD.

Trenul 13257 București Nord - Pitești, întârziere de peste o oră

CFR SA a anunțat că trenul 13257 Bucureşti Nord - Piteşti va ajunge la destinaţie cu o întârziere de circa 75 de minute, după ce la unul dintre cele două automotoare din compunerea trenului s-a produs marţi seara o degajare de fum.

"Trenul 13257 a fost reînscris în circulaţie din staţia Ciocăneşti la ora 19:45, format doar dintr-un singur automotor. Acesta va ajunge la destinaţie cu o întârziere de circa 75 de minute", transmite CFR SA, citat de Agerpres.

Citește și: Vagoanele unui tren care circula pe ruta Craiova - București, deraiate. Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat, pasagerii au fost preluați de un alt tren

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel