O mamă şi cele două fetiţe, găsite moarte în casă. S-au intoxicat cu monoxid de carbon

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Simon Berger)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Simon Berger)

O tragedie a avut loc joi în localitatea Morteni, după ce echipajele de urgență au fost alertate că trei persoane se află în stare de inconștiență.

 

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Dâmbovița au încercat să le resusciteze, însă, din păcate, nu au reușit să le salveze viața.

Echipajul a constatat decesul celor trei victime, identificate ca fiind o femeie în vârstă de 49 de ani și două fete minore, în vârstă de 13 ani, respectiv 16 ani.

Din primele informații furnizate, se pare că tragedia ar fi fost cauzată de o intoxicație cu monoxid de carbon. Polițiștii din orașul Găești au fost alertați de un bărbat cu privire la acest incident și au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii tragediei.

Cadavrele victimelor vor fi preluate de Serviciul de Medicină Legală pentru a efectua necropsiile necesare în scopul clarificării cauzelor deceselor.

Într-un comunicat de presă remis presei, ISU Dâmboviţa a informat că intervenția la fața locului a implicat echipaje cu autospecială de stingere, modul de descarcerare și ambulanță SMURD, toate acționând pentru a acorda asistență medicală de urgență.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel