O mașină a căzut în râu, de pe un podeț de lemn, în Neamț. 3 persoane, între care un copil, au avut nevoie de spitalizare

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Pasagerii mașinii căzute în albia râului Botălău, au fost salvați de cetățenii din localitatea Petrui Vodă.

Trei persoane, între care și un copil, au avut nevoie de spitalizare după ce mașina în care se aflau a căzut, sâmbătă, de pe un podeț în albia unui râu, în localitatea Petru Vodă din județul Neamț, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, scrie Agerpres.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț a informat că pompierii au fost solicitați, prin 112, să intervină la acest eveniment rutier în care a fost implicată mașina în care se aflau patru persoane.

”La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului, IPJ și SAJ. Ajunși la locul solicitării, pompierii au găsit un autoturism care a căzut în albia râului Bolătău, de la o distanță de aproximativ 4 m, după ce s-a rupt un podeț din lemn”, a transmis ISU Neamț.

Cele patru persoane ce se aflau în autoturism, trei adulți și un copil, au fost scoase de către cetățenii aflați în zonă. Toate cele patru persoane au fost evaluate medical de echipajele SMURD și SAJ, iar copilul de 8 ani și două femei, de 50 și 78 de ani, au necesitat transportul la spital.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Vremea nefavorabilă, probleme în trafic

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că ploaia torențială, cu vânt puternic, pe Autostrada A1 Sibiu - Deva - Sibiu, a dus la acumulare de apă pe carosabil, pe tronsonul kilometric 260 - 289, vizibilitatea fiind diminuată.

”Recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanța între vehicule, să folosească luminile în mod corespunzător și să nu bruscheze comenzile volanului! Asigurați-vă corespunzător înainte de schimbarea benzii și semnalizați această intenție”, au transmis reprezentanții IGPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel