O minoră acuză că a fost abuzată sexual de câțiva membri AUR

O minoră acuză că a fost abuzată sexual de câțiva membri AUR.

 

La data de 16.09.2023, polițiștii din Ialomița au fost sesizați de către o minoră, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că în cursul zilei de 15.09.2023, a fost plecată cu o delegație compusă din membrii partidului AUR în municipiul Constanța, fiind cazați la un hotel.

În cursul nopții, aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegație, iar când s-a trezit a simțit dureri în zona înghinală, observând că prezintă urme de sânge.

Fata a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nu dorește să dea relații cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel.

Se fac cercetări, anunță Poliția.

Cum s-ar fi desfășurat faptele

Evenimentul s-ar fi produs pe teritoriul stațiunii Olimp, județul Constanța, într-o cameră de hotel, unde se desfășura o tabără de vară a organizației de tineret a Partidului AUR.

Minora susține că a consumat, în mod excesiv, băuturi alcoolice, în zilele de 14 și 15 septembrie. La sosirea la domiciliu, fata a acuzat dureri abdominale și sângerări vaginale, fapt pentru care s a prezentat cu părinții la UPU și ulterior au sesizat poliția.

Au fost recoltate probe biologice pentru analize toxicologice și s-a efectuat test rapid pentru droguri, rezultatul fiind negativ în acest caz. În prezent echipa constituită efectuează cercetări în stațiunea Olimp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel