O nouă bombă cu ceas? Firma care deține stația GPL care a explodat în Crevedia ar avea încă o benzinărie în Corbeanca

Foto: Catalin Mihai Buzdugan Facebook
Foto: Catalin Mihai Buzdugan Facebook

Stația GPL care a explodat ieri la Crevedia aparține familiei primarului din Caracal Ion Doldurea. Firma ar mai deține o benzinărie tot în Crevedia.

Ionuț Daniel Doldurea, fiul primarului, este administratorul firmei Flagas SRL, căreia îi aparține depozitul care a explodat în Crevedia. Profitul firmei în 2022 a fost de 32 milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit jumătate de miliard de lei.

Amintim că în cursul zilei de ieri stația GPL de la Crevedia a explodat. Două persoane au decedat, altele sunt intubate fiind în stare deosebit de gravă.

Pe grupul public de Facebook „Corbeanca social community”, a fost semnalat faptul că firma Flagas SRL care gestiona stația GPL care a explodat la Crevedia ar deține și o altă benzinărie în Corbeanca.

„Oare este momentul sa ne intrebam daca Rompetrolul din Corbeanca, detinut de Flagas SRL (firma implicata in tragedia de la Crevedia), functioneaza cu toate autorizatiile in regula? Mai ales fiind amplasat langa padure”, a precizat Raluca Oda, membră a grupului public de Facebook „Corbeanca social community”. 

2. -imagine fara descriere- (screenshot-2023-08-27-123600_39597000.jpg)

Stația GPL care a explodat la Crevedia nu avea autorizație de funcționare

Autoritățile au confirmat azi oficial faptul că stația GPL de la Crevedia nu avea autorizație de funcționare. Inițial firma primise și o amendă de 40.000 de lei. Stația GPL funcționa clandestin.

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat că în urma exploziilor de la staţia GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa, au fost 58 de răniţi. Două persoane au murit.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, a anunţat că opt case au ars şi alte 11 au fost afectate de exploziile de la Crevedia.

"Din datele pe care le avem la acest moment, au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate. De asemenea, tuturor familiilor evacuate le vom pune la dispoziţie locuri de cazare în zonă. Totodată, de la prima oră, au ajuns la Crevedia alimente şi alte ajutoare pentru cei care au fost afectaţi de incendiul de aseară", se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a preşedintelui CJ Dâmboviţa.

El precizează că a discutat cu prim-ministrul Ciolacu şi a convocat o şedinţă a Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

"Am avut o discuţie în această dimineaţă cu premierul României, Marcel Ciolacu, pentru a pune la punct modul în care îi vom ajuta pe locuitorii din Crevedia ale căror case şi gospodării au ars sau au fost afectate în incendiul de aseară. Tot în cursul acestei dimineţi, am solicitat întrunirea Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă astfel încât să acţionăm rapid pentru ca oamenii să se poată întoarce, în cel mai scurt timp, la casele lor", se mai menţionează în postare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel