O nouă confruntare Barcelona – Real Madrid: manşa a doua a Supercupei Spaniei

DV693023
DV693023

FC Barcelona şi Real Madrid vor disputa, azi, cel de-al şaselea meci direct din 2011. Partida va avea loc pe stadionul „Camp Nou” şi va conta pentru a doua manşă a Supercupei Spaniei.

După ce în tur, pe „Santiago Benabeu”, scorul a fost egal, 2-2, catalanii sunt conştienţi că vor trebui să joace mult mai bine pentru a-şi adjudeca trofeul. „Trebuie să jucăm mult mai bine de cum am făcut-o acum trei zile pentru a câştiga trofeul”, a declarat antrenorul Barcelonei, Josep Guardiola. Tehnicianul spaniol nu se hotărâse dacă să-l foloseasă pe Cesc Fabregas, noul venit în lotul catalan de la Arsenal Londra, cel care a semnat un contract pe cinci ani cu FC Barcelona.

Atacantul portughez al madrilenilor, Christiano Ronaldo speră ca diseară să spargă ghinionul şi să marcheze primul său gol pe „Camp Nou”. Deşi a marcat de 53 de ori sezonul trecut, el nu a reuşit să-l învingă niuciodată pe Viktor Valdes.

Meciul dintre FC Barcelona şi Real Madrid are programată lovitura de începere la ora 00.00 şi va putea fi urmărită la televizor la Digi Sport 1.

Startul Primerei Divizion este sub semnul întrebării. După ce ieri Liga Profesionistă de Fotbal din Spania şi Liga Jucătorilor nu au ajuns încă la un acord asupra semnării contractului colectiv de muncă, etapa care era programată în week-end încă nu se ştie dacă se va disputa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel