O nouă funcție WhatsApp. Ce se întâmplă cu screenshot-urile și salvarea mesajelor care dispar

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

O nouă funcție WhatsApp le permite utilizatorilor să salveze mesajele fără a fi nevoie să facă o captură de ecran.

Mark Zuckerberg a anunțat o nouă modificare a mesajelor WhatsApp care dispar, care acum pot fi salvate de alți utilizatori înainte ca acestea să dispară. Anterior, un mesaj dispărea odată ce timpul alocat expira, ceea ce înseamnă că oamenii trebuiau să facă capturi de ecran sau riscau să nu mai vadă niciodată acel lucru. Acum, utilizatorii pot solicita să salveze mesajul înainte ca acesta să dispară, conform IFL Sceince.

Mesajele care dispar pot fi activate pentru a obține un plus de confidențialitate, conform WhatsApp, și vă permit să setați un cronometru specific de 24 de ore, 7 zile sau 90 de zile înainte ca mesajul să fie șters din chat. Criptarea și confidențialitatea le permite utilizatorilor să fie siguri că mesajele lor nu vor fi văzute după perioada dorită – cu excepția cazului în care celălalt utilizator face capturi de ecran. Acest lucru a devenit o problemă, deoarece utilizatorul care trimite habar nu are că un mesaj care dispare a fost salvat prin captură de ecran.

Noua caracteristică permite persoanelor dintr-un chat să păstreze mesajul, iar expeditorul e anunțat că mesajul a fost salvat și poate alege fie să-l păstreze ca mesaj care dispare, fie să păstreze mesajul afișat.

„Dacă cineva păstrează un mesaj pe care l-ați trimis, veți primi o notificare. În calitate de expeditor al unui mesaj, aveți controlul suprem asupra celor care vă pot salva mesajele. Dacă decideți să vă anulați mesajul, nimeni altcineva din chat nu îl poate vedea din nou”, explică WhatsApp.

Funcția este disponibilă doar în anumite țări, așa că nu vă alarmați dacă nu puteți păstra încă mesajele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel