O persoană pe care ați blocat-o pe WhatsApp poate să vă trimită mesaje în continuare...
... doar că nu le veți primi. Mai precis, atunci când blocați o persoană pe WhatsApp, aceasta nu își va da seama și poate trimite în continuare mesaje către dumneavoastră, mesaje pe care practic nu le veți primi. Ar putea crede, de exemplu, că nu aveți Internetul pornit și că mesajele ”intră” mai târziu.
Nu mai vedeți ultima accesare a contactului respectiv sau starea sa de conectare în fereastra de conversație. Aflați mai multe aici. Nu mai vedeți actualizări la poza de profil a contactului. Toate mesajele trimise către un contact care v-a blocat afișează un singur semn de bifare (mesaj trimis), niciodată și pe cel de-al doilea (mesaj livrat). Apelurile pe care încercați să le efectuați nu sunt preluate.
Totuși, mai există și alte posibilități. Informațiile sunt ambigue în mod intenționat, pentru că WhatsApp dorește să vă protejeze confidențialitatea atunci când blocați pe cineva. În consecință, WhatsApp nu vă va putea informa atunci când vă blochează cineva.
WhatsApp folosește conexiunea la Internet a telefonului pentru a permite utilizatorului să trimită mesaje, fișiere media, și să-și apeleze prietenii sau familia. WhatsApp poate fi accesat și folosit de asemenea și pe calculatoare, atâta timp cât telefonul utilizatorului rămâne conectat la Internet, în timp ce este folosită aplicația pe PC. Utilizatorul are și opțiunea de a folosi WhatsApp pentru a trimite SMS-uri.
Aplicația a fost creată de WhatsApp Inc. în Mountain View, California, și a fost achiziționată în februarie 2014 de Facebook Inc. pentru aproximativ 19 miliarde de dolari. A devenit cea mai folosită aplicație de mesagerie instant din lume până în anul 2015, și era folosită de peste 1,5 miliarde de utilizatori din toată lumea, conform statisticilor din februarie 2018.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu