O pisică pierdută în Sibiu, găsită de stăpână după 5 ani. "Miracolele există"

Foto: Facebook Animal Life
Foto: Facebook Animal Life

O pisică pierdută în urmă cu 5 ani a fost găsită de stăpâna sa.

VEZI ȘI: Cum influențează culoarea pisicii trăsăturile sale de personalitate. Ce au descoperit oamenii de știință

Fericire fără margini pentru o femeie din Sibiu. Aceasta și-a găsit pisica pierdută în urmă cu 5 ani. Totul s-a întâmplat în urma unui anunț postat pe pagina de o pagină de Facebook dedicată iubitorilor de animale.

Pisica se numește Maya și are peste 10 ani. În urmă cu cinci ani ea a fost pierdută în zona Lazaret. La începutul săptămânii însă aceasta a fost găsită lovită, pe strada Abatorului. Persoana care a găsit-o a luat legătura cu Asociația Animal Life, iar oamenii de acolo i-au recomandat să ducă pisica la un veterinar.  Voluntarii asociației au bănuit de la început că Maya este o pisică cu stăpân, dar s-au convins de acest lucru atunci când radiografiile făcute felinei au scos la iveală că aceasta fusese operată anterior.

„Am postat pisicuța și am fost contactați de stăpâni care au mers la cabinetul veterinar, unde s-au regăsit după cinci ani, în care stăpâna spune că mereu a simțit ca ea trăiește, doar că nu au reușit să o găsească.

VEZI ȘI: Ce a făcut un câine imediat după ce a găsit o pisică în curtea stăpânilor săi: "Nu degeaba se zice că rasa asta are inimă de aur!" - VIDEO

Persoana care a găsit-o și ne-a contactat este o mare iubitoare de animale cu care am colaborat pentru mai multe cazuri urgente cu pisicuțe în nevoie. Datorită ei și a postării pisicuța e acum acasă. Atât pisica, cât și stăpânii sunt foarte fericiți! Maya își poate petrece bătrânețea liniștită acasă, fiind o pisică senioară. A fost o supraviețuitoare”, au transmis cei de la Animal Life pentru Turnul Sfatului.

Foto: Facebook Animal Life

„Miracolele există” 

Stăpâna Mayei a mărturisit că a fost șocată atunci când și-a văzut pisica teafără și nevătămată. Ea a mulțumit printr-un comentariu la postare celei care a găsit pisica, dar și asociației. Își pierduse orice speranță, dar se pare că "miracolele există".

„Mulțumesc si eu Ioanei pentru că a dus-o la veterinar. Datorită ei și anunțului postat de Animal Life Sibiu Maya a ajuns acasă. Prima dată am fost șocată, dar iată că, miracolele există. Deși încercam să mă obișnuiesc cu gândul că Maya nu mai este fizic printre noi, niciodată n-am simțit asta… drept dovadă, reîntoarcerea ei. Niciodată să nu vă pierdeți speranța, indiferent că au trecut cinci zile, cinci luni sau chiar cinci ani”, a transmis aceasta.

O femeie care a abandonat o pisică cu patru pui a fost amendată cu 12.000 de lei

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, o femeie din municipiul Reghin, care a abandonat o pisică cu patru pui, a fost amendată cu 12.000 de lei. Poliţiştii de la Biroul pentru Protecţia Animalelor au fost sesizaţi despre abandonarea animalelor într-o cutie de carton, pe o stradă din municipiul Reghin.

"În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată, fiind vorba de o femeie de 27 de ani, din Reghin. Aceasta a fost sancţionată cu o amendă contravenţională în valoare de 12.000 de lei, conform Legii 205/2004", se arată într-un comunicat al IPJ Mureş. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel