O polițistă de 21 de ani a murit într-un accident rutier în Brașov. Autospeciala în care se afla a fost acroşată de un TIR

Sursa foto: Facebook Sindicatul Europol
Sursa foto: Facebook Sindicatul Europol

Vineri, o polițistă de 21 de ani, aflată în timpul serviciului, a decedat într-un accident rutier pe DN 13, în județul Brașov.
 
 

Centru Infotrafic din cadrul Poliţiei Române a anunţat că evenimentul rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un autotren, a avut loc în zona localităţii Bogata.

Potrivit informaţiilor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, autospeciala în care se afla poliţista a fost acroşată de un autotren.

'Primele date obţinute de la faţa locului indică faptul că, într-o curbă la dreapta, pe fondul carosabilului umed, semiremorca ansamblului auto a derapat, ceea ce a condus la pătrunderea acesteia pe sensul opus de mers, unde a acroşat autospeciala la volanul căreia se afla o tânără agent de poliţe, în vârstă de 21 de ani. Din nefericire, colega noastră a suferit leziuni incompatibile cu viaţa', au transmis reprezentanţii IPJ Braşov.

Circulaţia între Braşov şi Sighişoara a fost oprită temporar, pentru efectuarea cercetării la faţa locului, potrivit Agerpres. 

Sindicatul Europol: Ultima misiune pentru Roberta

Sindicatul Europol a transmis un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook.

„Ultima misiune pentru Roberta...

Astăzi, în timp ce se afla în serviciu, în dreptul localității Pădurea Bogați din județul Brașov, o semiremorcă a intrat pe contrasens lovind autospeciala marca Logan condusă de colega noastră Roberta.

Lovitura a fost fatală, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic. Au constatat decesul colegei noastre în vârstă de 21 de ani.

Din păcate gradul de protecție pe care "autospeciala" de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim...

Drum lin către îngeri Roberta!!!!", a scris Sindicatul Europol pe pagina de Facebook. 

VEZI ȘI: Gorj: O tânără a murit în urma unui accident de ATV, în zona Rânca 

O tânără a murit, vineri, în urma unui accident de ATV produs în Masivul Parâng, în zona Rânca, informează Salvamont România.

"Aflaţi foarte aproape de locul evenimentului, salvamontiştii au intervenit imediat începând manevrele de resuscitare, victima fiind în stop cardiac. După sosirea ambulanţei , salvamontiştii au continuat manevrele de resuscitare, în paralel cu procedurile medicale iniţiate de echipajul ambulanţei, dar afecţiunile victimei erau prea grave, incompatibile cu viaţa", se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Dispeceratului Naţional Salvamont.

Conform aceleiaşi surse, după o oră şi 20 de minute de resuscitare a fost declarat decesul.

"Salvamont România va îndeamnă la prudenta şi responsabilitate în derularea activităţilor montane", se mai menţionează în postare.

Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că victima, în vâstă de 15 ani, se afla ca pasageră pe un ATV condus de un tânăr de 26 de ani. Vehiculul a ieşit de pe carosabil pe DN 67 şi s-a răsturnat, potrivit Agerpres. 

VEZI ȘI: Neamţ: Un motociclist din Timişoara a murit într-un accident rutier produs pe DN 17B, la Farcaşa

Un bărbat în vârstă de 31 ani, din Timişoara, a murit după ce vineri s-a răsturnat cu motocicleta pe care o conducea, pe DN 17B, în localitatea Farcaşa, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, în timp ce un bărbat în vârstă de 31 ani, din Timişoara, conducea o motocicletă, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Potrivit primelor cercetări, accidentul s-a produs din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de mers.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel