Chiar și după câteva zile, chiftelele preparate după această rețetă vor rămâne la fel de suculente, aromate și gustoase.
Publicitate
Rețeta de chiftele cu brânză în tigaie te va mulțumi nu doar cu aromă și gustul magic magică, ci și cu păstrarea lor pe termen lung.
Ceapă umplută cu orez, o gustare din bucătăria iraniană
Carnea este perfect completată de umplutura de brânză și ouă, astfel încât capodopera culinară va fi fragedă, aerisită și cu adevărat de neuitat.
Ingrediente pentru chiftele cu brânză:
carne tocată - 500 grame,
ouă - 1 bucată,
ceapă - 1 bucată,
usturoi - 2 căței,
pâine albă - 100 grame,
lapte - 30 grame,
coriandru, sare și piper după gust.
Picantă și simplă: salată cu prune uscate și carne
Pentru umplutură:
brânză tare - 100 grame,
ouă - 2 bucăți,
mărar, pătrunjel - câte o legătură;
ulei vegetal.
Amestecă carnea tocată cu usturoiul tocat, ceapa, oul, coriandrul, piperul și sarea. Înmoaie pâinea în lapte pentru câteva minute. Adaugă pâinea stoarsă în carnea tocată. Se amestecă bine toate ingredientele până la omogenizare.
Cartofi prăjiți cu masala în stil indian. Invită prietenii la o cină delicioasă
Pentru umplutură, fierbe ouăle tari și dă-le prin răzătoare. De asemenea, și brânza de dă prin răzătoare.
Verdeața se toacă și se amestecă cu toate ingredientele. Udă-ți mâinile în apă și formează mici biluțe. Aplatizează-le ușor și pune câte o lingură de umplutură.
Manju, un desert japonez la abur, fără lapte și fără ouă
Formează chiftelele și rulează-le prin pesmet. Încinge ulei într-o tigaie și prăjește chiftelele pe ambele părți până se rumenesc. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu