Horoscop Taur 13-19 noiembrie 2023. Daniela Simulescu: O să stați toată săptămâna într-o stare permanentă de irascibilitate

Horoscop Taur 13-19 noiembrie 2023. Daniela Simulescu: O să stați toată săptămâna într-o stare permanentă de irascibilitate / Foto: Pixabay
Horoscop Taur 13-19 noiembrie 2023. Daniela Simulescu: O să stați toată săptămâna într-o stare permanentă de irascibilitate / Foto: Pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu detalii despre zodia Taur pentru perioada 13-19 noiembrie 2023.
 

"Taur în Casa a 7a, puzderie de aspecte, în primul rând avem Luna Nouă după care Soarele de acolo face trigonul cu Neptun și face și opoziția cu Marte. Cumva ori voi îl împingeți de la spate pe partener, ori el pe voi, dar oricare ar fi situația, e neplăcută și apar reproșuri, victimizări, iar în cazul în care partenerul va trece la fapte o să vă simțiți foarte grăbiți, neascultați, împinși de la spate și nu vă convine ce se întâmplă.

Asta este, mai sunt situații în care trebuie să ieșiți din zona de confort în care se știe că vă place să stați de cele mai multe ori. Unele parteneriate, chiar și profesionale pot trece prin momente mai neplăcute în sensul în care vă certați cu oamenii, apar conflicte la serviciu, iar acasă ajungeți destul de nervoși și o să vă fie destul de greu să vă deconectați de la ce se întâmplă în relația cu ceilalți.

O să stați toată săptămâna într-o stare permanentă de irascibilitate. Când avem conjunția Soare-Marte în Casa a 7a orice vă atinge, orice vă enervează, nu suportați nici cum se spală celălalt pe ochi, vi se par tot felul de lucruri. De fapt înăuntru e nevoie de liniște, armonie. S-ar putea ca în anumite momente din trecut să-i fi lăsat pe ceilalți să vă treacă niște limite, dar vine această Lună nou în Casa a 7a și mai vine și această conjunție în Soare-Marte tot acolo și aceste două aspecte nu mai lasă, nu mai dă voie să treaca, iar voi știind că se trecea nu înțelegeți ce se întâmplă cu voi, apoi nu înțelegeți de ce ceilalți vă trec limitele. E un soi de supra-compensare.

Pentru cei care nu sunteți într-o relație, vă recomand să nu grăbiți, dacă o să cunoașteți o persoană, ieșiți cu ea, dar nu vă grăbiți. Iar pentru cei care sunt singuri, nevoia de atenție va fi destul de mare și s-ar putea să faceți niște gesturi stupide doar ca alți oameni să fie în viețile voastre", a spus Daniela Simulescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel