O sticlă cu un mesaj aruncată în apele Lacului Michigan a ajuns în Florida după 24 de ani

Un american care se relaxa în apele de pe coasta Floridei a descoperit un mesaj într-o sticlă care fusese aruncată în Lacul Michigan în urmă cu 24 de ani, relatează vineri UPI.


Gary Henrickson a declarat că se afla pe plaja Santa Rosa când a văzut o sticlă care plutea în apă. 

Henrickson a scos dopul sticlei misterioase şi a descoperit că aceasta conţinea un mesaj de la un bărbat care o aruncase în Lacul Michigan în 1995.

"Biletul conţinea următorul mesaj: Bună, 16 iunie 1995, Frankfurt, Michigan. Am aruncat această sticlă în apă pentru a aduce bucurie celui care o va găsi. Această sticlă de whisky a fost plină cu câteva ore înainte de a fi aruncată în apă. Dacă vei găsi sticla, sună-mă şi îţi voi cumpăra ceva de băut", a declarat Henrickson pentru WTHR-TV.

Henrickson a afirmat că a încercat să trimită un mesaj la numărul de pe bilet şi, spre surprinderea sa, acesta era încă valabil şi aparţinea în continuare autorului biletului. 

"Acum el are 49 de ani", a spus Henrickson. "A fost o perioadă total diferită în viaţa lui, a spus el. A aruncat sticla în Lacul Michigan şi am vorbit despre cum ar fi putut ajunge aici. Este un drum uimitor, lung, foarte lung pe care l-a parcurs", a mai spus el, afirmând că sticla trebuie să fi ajuns în Fluviul Mississippi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel