O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Andrei Nae
Andrei Nae

 O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”.
 
 

Mara Bănică a publicat, ieri, o fotografie cu profesorul Andrei Nae care apare într-o fustă. Imaginea o găsiți pe Spectacola.ro.

Andrei Nae are un curs „Jocurile video ca artă” la masterul Arta Designului de Jocuri. De asemenea, predă „Jocurile video şi identitatea culturală,” curs opţional „Introducere în studiul jocurile video ca medii narative” şi seminare de practica limbii, respectiv literatură britanică (secol XX) şi americană (de secol XX şi XXI).

De asemenea, s-a ocupat de „Analiza jocurilor video din perspectivă postcolonială şi postcomunistă” și „Analiza adaptărilor după Shakespeare în mediile digitale”.

Aceste cursuri reflectă o abordare modernă și interdisciplinară a educației, care poate fi foarte benefică pentru studenți. Concentrarea pe competențele și realizările academice ale profesorului Andrei Nae este mult mai importantă decât discuțiile despre vestimentația sa. Într-o societate modernă și incluzivă, aspecte precum îmbrăcămintea ar trebui să fie subordonate meritelor profesionale și capacității de a oferi o educație de calitate.

În acest context, discuția despre vestimentația profesorului Andrei Nae ar trebui să fie secundară în comparație cu realizările și contribuțiile sale academice. Se pare că profesorul Andrei Nae are un CV impresionant și o contribuție semnificativă în domeniul studiilor literare și al jocurilor video ca medii narative.

Dar ce a spus o studentă despre acest profesor? Aflați pe Spectacola.ro:

https://www.spectacola.ro/o-studenta-rupe-tacerea-in-cazul-lui-andrei-nae-cunoscut-drept-profesorul-in-fusta_40585.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel