O tânără de 16 ani a murit electrocutată din cauza telefonului mobil

Sursa foto Facebook Mariantonietta Cutillo
Sursa foto Facebook Mariantonietta Cutillo

O adevărată tragedie a lovit Montefalcione, un orășel din provincia Avellino: o fată de doar 16 ani, Mariantonietta Cutillo, a murit electrocutată în cadă.

 

Părinții tinerei au fost cei care au găsit cadavrul și care au alertat imediat serviciile de urgență. Din păcate echipa de intervenție nu a mai putut face nimic decât să constate decesul tinerei de 16 ani, informează Daily Mail.

Potrivit unei reconstituiri a tragediei, minora vorbea la telefon în timp ce era în cadă.  Ar fi fost o neatenție, o fatalitate tragică, cea care a provocat moartea fetei: telefonul, conectat la priză, ar fi fost scăpat în apă, provocând eletrocutarea tinerei.

Parchetul Avellino a deschis o anchetă pentru a face lumină completă asupra tragediei. Cadavrul tinerei a fost transportat la morga din San Giuseppe Moscati pentru a i se efectua autopsia și a stabili cauzele exacte a morții.

Nu este un caz singular

În 2020, o altă tânără a fost găsită fără suflare în cadă după telefonul i-a alunecat în cadă. Tânăra era din Franța, și avea 15 ani. Echipajele de urgență au dus-o pe fată la spitalul din orașul Timone și au încercat să o resusciteze, dar fără rezultat.

În mod similar, în 2019, o fată de 13 ani din Amsterdam a fost electrocutată când smartphone-ul ei a căzut în baie în timp ce se afla la încărcat doar că în acest caz tânăra a fost salvată de mamă care a chemat paramedicii. Aceștia din urmă au reușit să o readucă la viață.

Paramedicii au trezit-o pe fata inconștientă lovind-o cu pumnul în stern, apoi au dus-o direct la spital, unde a fost internată două zile. Dr. Sem Hardon a spus că salvarea ei a venit totuși din faptul că de sursa de alimentare din Țările de Jos este de 240 V.

El a adăugat: ”Dacă dispozitivele electrice de uz casnic sunt folosite în băi, utilizatorii trebuie să fie conștienți de pericolele de siguranță…”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel