O tânără de 25 de ani din Cluj a fost găsită moartă în casă

Pixabay
Pixabay

O tânără din Cluj a fost găsită fără suflare în apartamentul său. 

O tânără de 25 de ani a fost găsită sâmbătă decedată într-o locuinţă din Cluj-Napoca, a anunţat IPJ Cluj, conform Agerpres. 

"Poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi în jurul orei 10,36 cu privire la faptul că o tânără ar fi decedat într-o locuinţă din Cluj-Napoca. La faţa locului poliţiştii au identificat o tânără de 25 de ani, din acelaşi municipiu, cu privire la care echipajele medicale deja prezente la faţa locului au declarat, din nefericire, faptul că aceasta nu mai prezenta semne compatibile cu viaţa", informează IPJ.

Trupul neînsufleţit urmează a fi transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

Toate circumstanţele în care a avut loc decesul tinerei urmează a fi cercetate şi stabilite în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă, precizează sursa citată.

Copil de 14 ani, găsit fără suflare în casă

Un adolescent de 14 ani din Botoșani a fost găsit mort în casă, transmite Realitatea Plus. Nimeni nu ştie cu exactitate care a fost cauza şi în ce împrejurări s-a produs tragicul eveniment.

Băiatul din municipiul Botoşani a fost găsit mort în casă, miercuri, chiar de către bunica sa. Adolescentul rămăsese singur doar pentru câteva ore. Bunica lui plecase la cumpărături şi s-a întors apoi să-i pregătească masa de prânz. Când a intrat în casă, bătrâna a descoperit că nepotul ei zăcea mort într-una din camere.

Bătrâna a sunat imediat la 112 pentru a cere ajutor. La faţa locului a ajuns o ambulanţă de Terapie Intensivă şi s-a încercat resuscitarea copilului, dar totul a fost în zadar. Medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Deocamdată nu se ştie care a fost cauza morţii. Rudele băiatului spun că acesta nu părea să sufere de vreo boală şi nici nu avea urme de agresiune pe trup. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și urmează să stabilească cum s-a întâmplat totul.

Vezi și: Găsit mort în casă, după ce a refuzat să se interneze. Avea COVID

Te-ar mai putea interesa: Moarte suspectă în Botoşani. Copil de 14 ani, găsit fără suflare în casă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel