O tânără le-a povestit că a fost abuzată în copilărie, iar ei au vrut să o RĂZBUNE. Furioși, l-au răpit și ucis pe bărbatul de 39 de ani

Doi bărbați au ucis un al treilea, bănuit că ar fi abuzat sexual în trecut o copilă. 

Doi bărbați, unul din Missouri și unul din Arkansas, ar fi răpit și ucis un bărbat de 39 de ani ca răzbunare pentru că ar fi abuzat sexual un copil de 6 ani, relatează True Crime Daily. O tânără din Seligman, Missouri, ar fi spus poliției că a participat la o petrecere de naștere pe 27 octombrie, unde le-a spus lui Reginald Baker și Daniel Blanks că a fost abuzată sexual de Richard Phillips când avea 6 ani.

Potrivit declarației pe propria răspundere obținută de Arkansas Democrat Gazette, Baker s-a înfuriat din cauza poveștii de abuz relatată de aceasta. Se pare că a luat un cuțit din bucătărie, gata să-l omoare pe Phillips la petrecere, dar fata a reușit să-l liniștească.

A fost târât din apartamentul său

Potrivit KOLR-TV, Phillips a fost raportat dispărut din Springdale, Arkansas, pe 23 noiembrie. În aceeași zi, poliția din Springdale a răspuns unei sesizări conform căreia două persoane se luptau în jurul orei 20:15, relatează Arkansas Democrat Gazette. Un bărbat ar fi spus poliției că Phillips și doi bărbați au început să se certe. Imaginile de pe camerele de securitate obținute de autorități au arătat doi bărbați târându-l pe Phillips din apartamentul său de la etajul trei și plasându-l într-o camionetă GMC, relatează KOLR.

Potrivit KOLR, fata de la ziua de naștere a avut telefonul percheziționat de detectivi, care au găsit mesaje între ea și Baker în care întreba despre dispariția lui Phillips. Baker i-a spus fetei că nu are nimic de-a face cu asta.

Sânge în camioneta unui suspect

KOLR raportează că poliția a obținut un mandat de percheziție pentru telefonul lui Baker și a găsit un mesaj către o altă persoană prin care a solicitat să se întâlnească cu el la o adresă din Tulsa, Oklahoma. Pe 26 noiembrie, poliția a localizat camioneta GMC care se potrivește cu imaginile de securitate din Tulsa, relatează KOLR. Blanks a fost înregistrat ca proprietar al camionului, iar un alt camion parcat în alee este înregistrat pe numele lui Baker.

Potrivit KOLR, cei doi bărbați au fost găsiți stând în camionul lui Baker. Detectivii ar fi descoperit o pușcă în camionul lui Baker și sânge în cel al lui Blanks.

A doua zi, pe 27 noiembrie, KOLR raportează că un grup de vânători a găsit cadavrul lui Phillips într-o zonă împădurită din Missouri, cu semne de violență, mutilat și împușcat de mai multe ori.

Baker și Blanks au fost arestați inițial în Tulsa și apoi transportați și încarcerați în Centrul de detenție din Washington pe 1 decembrie. Ei sunt reținuți fără cauțiune și urmează să apară în fața instanței pentru a primi acuzațiile miercuri, 15 decembrie. Cei doi sunt acuzați de crimă cu premeditare, răpire și tâlhărie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel