O tulceancă stabilită în Italia îşi caută familia biologică după 42 de ani

O tulceancă stabilită în Italia îşi caută familia biologică după 42 de ani.

Vasilica are 46 de ani şi aproape toată viaţa şi-a petrecut-o în familia adoptivă, fiind adoptată când avea doar patru ani. De ceva vreme trăiește în Italia, dar dorul de familia naturală o frământă zilnic.

Femeia s-a născut la Tulcea, dar valurile vieţii i-au purtat pașii prin lume. Tatăl i-a murit înainte să se nască și, când avea doar patru ani, mama a fost nevoită să o dea spre adopţie. De atunci, nu mai ştie nimic de mama şi de fratele ei. După 42 de ani, Vasilica încearcă să îşi găsească familia biologică, potrivit tulceanoastra.ro.

Iată ce transmite femeia:

„SALUTĂRI din Italia.
Numele meu la naștere a fost ȘTEFAN VASILICA. M-am născut în TULCEA pe data de 28.08.1974 și acum sunt în căutarea mamei și a fratelui meu biologic despre care nu dețin nici o informație. Am depus o cerere autorităților române și de acolo reiese că am avut stabilită filiația ambilor părinți biologici dar că tatăl meu se numea VASILE și a decedat la data de 04.06.1974 în HUŞI, judeţul Vaslui. La vârsta de 4 ani am fost dată spre adopție cu consimțămăntul mamei mele și am avut posibilitatea să trăiesc într-o familie minunată, care mi-a oferit multă dragoste și căldură!
Sunt conștientă că dețîn foarte puţine informațîi dar în speranța că o să fiți cu toți ălături de mine și o să mă ajutați, sper ca visul meu să devină realitate. Este dorința mea cea mai mare să am posibilitatea de a-mi cunoaşte mama și fratele despre care mi s-a vorbit foarte puţin.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel