O turistă a murit după ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui hotel din Mamaia

O turistă a murit după ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui hotel din Mamaia / Foto: Captură video Antena 3 CNN
O turistă a murit după ce s-a aruncat de la etajul 8 al unui hotel din Mamaia / Foto: Captură video Antena 3 CNN

O femeie a murit după ce s-a aruncat de la etajul opt al unui hotel din Mamaia.

Tragedie pe litoral. O femeie de 48 de ani a murit, miercuri, după ce s-a aruncat de la etajul opt al unui hotel din staţiunea Mamaia, transmite Agerpres. 

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi, în jurul orei 4:00 dimineața, cu privire la faptul că o persoană s-a aruncat de la etajul opt al unui hotel din staţiunea Mamaia.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de o femeie, de 48 de ani", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, cadrele medicale constatând decesul femeii. Poliţiştii au fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Femeia era din Craiova și nu era căsătorită

Potrivit jurnalistei Antena 3 CNN, Cătălina Buzoianu, anchetatorii iau în calcul două variante, fie este vorba despre o moarte suspectă, fie o posibilă sinucidere.

"Puțin după ora 4:00, la 122, angajații hotelului au sunat și au anunțat că o femeie a căzut de la etajul 8 al hotelului din stațiunea Mamaia. Imediat la fața locului s-au deplasat două echipaje de la SMURD, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, fiind constatat decesul femeii. Ulterior, cazul a fost preluat de către polițiștii de la Inspectoratul Județean de poliție, care au stat de vorbă cu angajații hotelului și au aflat că femeia se cazase în urmă cu trei zile, mai exact pe data de 17 iunie. Era venită din Craiova și era singură în cameră în momentul în care s-a produs această tragedie.

Tocmai de aceea se iau în calcul acum ambele variante: fie o sinucidere, fie un accident nefericit. Totuși, ora la care s-a întâmplat totul, ridică semne de întrebare cu privire la un eventual accident nefericit. Cert este că femeia nu era căsătorită. Acasă la Craiova există mama femeii, care spune că nu știe ca aceasta să fi avut vreun motiv să recurgă la un gest extrem. Tocmai din acest motiv cercetările sunt continuate de polițiști. Aceștia vor afla cu certitudine ce s-a întâmplat. În plus, necropsia va fi cea care va stabili cu exactitate cauza decesului", a transmis Cătălina Buzoianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel