O zi fără accidente rutiere, o inițiativă a Asociației Victimelor Accidentelor de Circulație

accidente
accidente

Asociatia Victimelor Accidentelor de Circulatie-AVAC Romania propune declararea  la 10 august 2011 a unei zile fără accidente rutiere. Acțiunea, demarată cu mai multe ONG-uri, are ca scop sensibilizarea participanților la traficul rutier, astfel încât ziua de 10 august să conducă la îndeplinirea obiectivului propus și anume o zi fără accidente rutiere.

AVAC va iniția și demersul necesar ca această zi să fie instituită oficial și pe plai internațional.

AVAC, isi propune organizarea acestei actiuni in ziua de 10.08.2011, cu scopul declarat de sensibilizare a participantilor la traficul rutier, astfel incat printr-un comportament adecvat si civilizat in trafic, precum si prin respectarea tuturor regulilor de circulatie, sa conduca la indeplinirea obiectivului propus si anume: “O ZI FARA ACCIDENTE RUTIERE”.

In fapt, actiunea noastra va consta in atragerea atentiei cetatenilor care inteleg si promoveaza mesajul nostru angajament, prin atasarea la oglinda sau la antena autovehiculului a unei panglici-banderola de culoare alba, se arată într-un comunicat.

Indemnul nostru se adreseaza deopotriva, pietonilor, biciclistilor, motociclistilor, automobilistilor, precum si tuturor celorlalti participanti la trafic, care sunt rugati cu aceasta ocazie, sa marcheze evenimentul prin purtarea unei banderole sau imbracaminte de culoare alba.

Avem convingerea ca impreuna, prin aceasta actiune, vom contribui la constientizarea cetatenilor in vederea respectarii regulilor de circulatie, ceea ce va duce la cresterea sigurantei rutiere precum si la reducerea numarului accidentelor de circulatie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel