Oamenii din Sectorul 6 s-au sufocat în weekend: „În trei minute, aerul din dormitor a devenit otravă”

aer
aer

Oamenii din Sectorul 6 s-au sufocat sâmbătă noapte: „În trei minute, aerul din dormitor a devenit otravă”. Garda de Mediu postează filmulețe cu lupi în natură. Nu a venit cu nicio explicație privind calitatea aerului. Nu a anunțat nicio măsură, nu a anunțat niciun control. „Senzorii de calitatea aerului au luat-o razna în București”, se plâng oamenii.

Calitatea aerului în Sectorul 6 din București a fost afectată în weekend. Oamenii s-au plâns că, începând cu ora 20.00 și continuând toată noaptea, când deschideau geamul, aerul era sufocant.

„Am deschis fereastra să aerisesc un pic înainte de culcare! În 3 minute, aerul din dormitor a devenit otravă curată! Am realizat că este sâmbătă seara și, ca de obicei, în zona Uverturii, Desișului, Dreptății, Orșova, plutește un miros greu de plastic, cauciuc, gunoi ars! Din păcate, mirosul nu se poate fotografia, filma sau înregistra! De obicei, sâmbătă și duminică dimineața, iarna și vara, oricând in timpul anului, avem aceasta plăcere, dar desigur băieții nu evită nici serile! Sigur că nu mă aștept ca cineva să facă ceva, doar zic și eu!”, a povestit o femeie care locuiește în Sectorul 6.

Și alți locuitori au scris că trec prin aceeași situație. Mirosul groaznic a fost simțit și de locuitorii din Drumul Taberei, Metrou Păcii, Uverturii și altele. 

„Acum 20 minute am venit de afara și mirosim îngrozitor... afara nu ne-am dat seama... am zis ca ne plimbam sa luam aer curat... ne-am plimbat in zona Moghioroș-Favorit...”, a mai povestit o femeie.

„Eu am sunat, în urma cu 6 ani, la 112. Au venit, s-au învârtit și nu au sesizat mirosul toxic... Anul acesta într-o noapte, pe la ora 2, miros puternic de cauciuc ars, verific apartamentul totul în regulă, pun mirosul și de data asta pe seama MAFIEI din zona mângâiată părintești pe creștet de cei plătiți să-i stârpească. Însă luase foc apartamentul unui vecin de la un TV, săracul s-a luptat singur cu flăcările în puterea nopții, deoarece noi toți deja suntem obișnuiți cu toxicitatea asta. Ce ziceți punem de vizită, noi toți S6, la Ciucu, la polțtia comunitară, la garda de MEDIU să-i întrebăm de ce mama dracului își iau salariile nesimțite?”, a mai scris un internaut.

Oamenii s-au plâns și la Garda de Mediu. Spun că au făcut sesizări, iar sâmbătă noapte au lăsat și comentarii pe Facebook privind situația. Garda de Mediu nu le-a dat niciun răspuns. Garda de Mediu postează videouri cu... lupi în natură.

„Domnilor, dormiți în post? Senzorii de calitatea aerului au luat-o razna în București...”,

„Mă, voi ce păziți, NESIMȚIȚILOR! Bucureștiul se sufocă! Pute ca-ntr-o hazna!”,

„Ce bine ar fi dacă i-ați găsi și pe cei care dau foc la deșeuri de sâmbătă seara până luni dimineață și în toate sărbătorile legale în Drumul Taberei și pe lângă acest cartier. Aerul din Drumul Taberei, la sfârșit de săptămână, este irespirabil. Azi noapte era 230 în apropiere de Parcul Moghioroș și 255 în Giulești. De 3 luni tot scriem pe pagina Domnului Primar Ciprian Ciucu, dar de fapt sunt atribuțiile dumneavoastră”.

Precizăm că acest miros despre care vorbesc oamenii apare cam de șase ori pe an, dar atunci când problema apare, este extrem de deranjantă și oamenii sunt nevoiți să nu deschidă geamul deloc. Iar dacă ieși să te plimbi, când vii acasă, hainele prind miros sufocant.

Până la această oră, Garda de Mediu nu a venit cu nicio explicație privind mirosul îngrozitor din weekend din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel