EXCLUSIV  Oana Lasconi, noua speranță a politicii românești? Chirieac: Tandem excepțional cu Clotilde Armand - Tache: Este o strategie de imagine

colaj: Elena Lasconi, Facebook, Oana Lasconi, Instagram
colaj: Elena Lasconi, Facebook, Oana Lasconi, Instagram

Analistul politic Bogdan Chirieac, jurnalista Diana Tache și Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, au comentat cazul Lasconi.

Discuții aprinse pe marginea "scandalului Lasconi", supramediatizat în ultimele zile! Elementul de noutate, însă, este anunțul fiicei primăriței din Câmpulung (n.r. Elena Lasconi) care a dat de înțeles că vrea să intre în politică.

"Vreau să spun că, din toată această istorie, "noi", USR-ul câștigăm un om foarte bun. Doamna Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi", a spus Bogdan Chirieac, ironic.

Mugur Ciuvică: Oana Lasconi e USR-istă de-adevăratelea, nu USR-istă "pârâtă", pentru că ea a zis că e socialistă de stânga, anticapitalistă și încă ceva. Adică fix cum sunt progresiștii de peste tot din lume. Doamna Oana Lasconi e doctrină, clar, neomarxistă 100%.

Bogdan Chirieac: Pe care noi o sprijinim 100% și vreau să fac anunțul de care foarte multă lume se va bucura. Doamna Oana Lasconi a spus că dorește să intre în politică fiindcă s-a săturat de mizeria clasei politice...

Ciuvică a intervenit: Și de maică-sa!

Bogdan Chirieac: De maică-sa nu a spus că s-a săturat, a spus că-i dezgustată. Cum să spun? Eu o văd într-un tandem excepțional cu doamna Clotilde Armand care a și tras-o imediat de urechi pe doamna Lasconi după declarațiile făcute în acel interviu. Deci, doamna Tache, dacă nici aici nu batem...

Diana Tache: E strategie de imagine / Ciuvică: De râs, totuși!

Diana Tache a preluat imediat firul discuției: "Este a doua oară când doamna Armand o trage de urechi pe doamna Lasconi. A mai fost episodul ăla când dna. Lasconi arunca gunoiul nu știu unde... S-au mai certat. Ar fi a doua oară când o pune la punct. Dar, dincolo de toate, eu îmi mențin părerea că este o strategie de imagine. Doar timpul ne poate demonstra dacă este sau nu este așa. Cum ați spus, domnule Ciuvică, puțin mai devreme... nimeni, nimic. Adică n-a întrebat-o nimeni, nu a fost discuție despre asta, pur și simplu a apărut după cinci ani."

Mugur Ciuvică: Totuși, să spuneți că asta-i o strategie, zău așa! Poate că e, dar doamna Clotilde Armand a spus atunci, la referendum, că e cu familia tradițională. Acum, când a ieșit scandalul cu Lasconi, nu mai e nici ea cu familia tradițională. E cu... nu știu.

Diana Tache: La ora la care vorbim, scandalul a adus-o pe doamna Lasconi în fața opiniei publice, exact de ce avea nevoie USR.

Mugur Ciuvică: De râs, totuși!

Discuția a continuat aici:

       

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel