Oana Lovin, blocată și amendată de jandarmi: Am strigat plăcuța suedeză urmată de numele lui Iohannis. El a spus că e opinie politică

La coborârea din mașină, se pare că președintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat cu strigăte de către Oana Lovin. Și protestatarul ”Ceaușescu” a fost prezent, dar și Codruța Cerva. 

Conform informațiilor de la fața locului, protestatara Oana Lovin i-ar fi strigat un cuvânt injurios președintelui Klaus Iohannis. Ea ar fi fost ridicată de jandarmi imediat. Momentan, ei i-ar fi fost confiscată portavocea și este oprită de jandarmi, de lângă care nu poate pleca până când nu va fi gata procesul verbal scris, urmând, deci, a fi sancționată. 

”Cum să regret că i-am zis m*ie lui Iohannis?” a spus Oana Lovin, care a spus ca în procesul verbal să scrie că recunoaște și că nu regretă fapta. ”Să curgă amenzile ca împrumuturile lui Cîțu” a spus Oana Lovin, în video live de pe Facebook. Protestatara a acuzat jandarmii că au tras de ea și că au ținut-o ostatică. Ea a acuzat dubla măsură. ”Am strigat plăcuța suedeză, el a încurajat și a spus că e opinie politică” a subliniat Oana Lovin. Ea a primit amenda de 400 de lei. 

Amintim că președintele Klaus Iohannis se află la metrou, pe Magistrala 5, pentru lansarea liniei de metrou din Drumul Taberei, la 9 ani de la demararea lucrărilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel