Oana Radu, despre separarea de soțul său: Sunt într-o perioadă foarte, foarte grea a vieții mele

Foto: Captura Youtube
Foto: Captura Youtube

Oana Radu a vorbit pentru prima dată despre motivul separării de soțul ei.

"Eu și soțul meu ne-am separat, e un subiect foarte sensibil. Sunt într-o perioadă foarte, foarte grea a vieții mele, aș putea să spun cea mai grea perioadă a vieții mele, deși am avut multe chestii grele în viață, dar treaba asta m-a cam dărâmat. Cel mai tare m-a dărâmat faptul că relația noastră nu s-a destrămat dintr-un motiv anume, nu a existat niciun motiv. Pur si simplu noi doi suntem atât de "la fel" încât ne respingem, asta e tot ce pot să spun. Semănăm foarte tare și chestia asta cred că ne-a făcut rău. Și faptul că am stat foarte mult timp împreună, pentru că noi practic din prima zi am stat până la final împreună, n-am fost nici măcar o zi separați. Cumva când ai aceeași persoană la muncă și acasă cred că asta dăunează relației, și da, într-adevăr, emoțional sunt praf! Dar eu cred că tot răul este spre bine și mă gândesc că Dumnezeu are un plan cu noi. Mai cred că dacă eu și Cătălin sau oricine în lumea asta sunt suflete pereche, cu siguranță vor fi împreună, așa că dacă e să fie, o să fie", a spus Oana Radu la Vorba lu' Jorge.

La trei ani de la cununie, Oana Radu a anunțat că s-a despărțit de soțul ei. 

Oana Radu și Cătălin Dobrescu s-au căsătorit în urmă cu trei ani. Lucrurile păreau a se deteriora între ei, în ultima vreme, astfel că fanii au tot speculat o separare. Artista face acum lumină. 

„Oameni și gagici faine, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre frumoase! Mă simt datoare să vă răspund, fiindcă am primit această întrebare de nenumărate ori. Eu și Cătălin nu mai suntem împreună! Am hotărât să o luăm pe drumuri separate. Nu suntem în cea mai bună perioadă din viața noastră și cu siguranță înțelegeți de ce. Momentan nu mă simt pregătită să vorbesc despre subiectul acesta. Când lucrurile vor fi mai ușoare, cu siguranță voi face un storytime pentru voi. Până atunci, vă rog doar să ne respectați decizia și intimitatea! Vă mulțumim!”, a transmis Oana Radu în mediul online.

Cătălin Dobrescu a ajutat-o să slăbească

În urmă cu ceva vreme Oana Radu mărturisea că soțul ei era foarte atent la ce mânâncă  și uneori o certa pentru că mânca pe ascuns.  Cei doi s-au cunoscut când artista trecea prin clipe dificile. După moartea tragică a fostului ei iubit, Alin, omorât cu sânge rece într-o scară de bloc, artista a pierdut controlul siluetei și ajunsese să acumuleze tot mai multe kilograme. Cătălin i-a fost inițial antrenor personal, urmand, apoi, ca antrenamentele să se transforme într-o poveste de dragoste. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel