Oana Roman: Am fost azi la mama şi vă spun doar că este nevoie de rugăciuni, multe

Oana Roman: Am fost azi la mama şi vă spun doar că este nevoie de rugăciuni, multe / Foto: Facebook Oana Roman
Oana Roman: Am fost azi la mama şi vă spun doar că este nevoie de rugăciuni, multe / Foto: Facebook Oana Roman

Mioara Roman se află în stare gravă la spital.

Mioara Roman a fost internată la Spitalul Floreasca. Fiica sa, Oana Roman, a făcut apel pe reţelele de socializare pentru rugăciune. Ea spune că mama ei are mare nevoie acum de rugăciuni de vindecare.

"Am fost azi la mama şi vă spun doar că este nevoie de rugăciuni, multe. Are nevoie de rugăciuni pentru vindecare. Până la urmă lucrurile se întâmplă cum vrea Dumnezeu, dar în momentul ăsta e nevoie de rugăciune pentru ea", este mesajul transmis de Oana Roman, scrie Antena3.ro.

Oana Roman: Situația nu este foarte roz

Mioara Roman a fost internată la sfârșitul săptămânii trecute, după ce s-a simţit rău, iar starea sa de sănătate s-ar fi înrăutățit între timp.

"Îmi scrieți mulți că n-am mai postat nimic de aseară. Într-adevăr, n-am mai posta pentru că am stat cu grijă să văd ce se întâmplă cu mama. Situația nu este foarte roz. A rămas internată la Floreasca. Are diverse probleme care trebuiesc investigate. Doctorii mi-au dat niște detalii, dar eu nu cunosc foarte bine termenii medical, nici nu vreau să dau foarte multe detalii aici. Era stabilă și echilibrată momentan, vom vedea mai încolo. Abia după ora 13 pot merge să o vizitez, să-i duc medicamente, tot ce-i trebuie. Să vedem ce îmi spun medicii, ce se întâmplă", a spus Oana Roman pe Instagram recent.

Din nefericire, nu este pentru prima dată în ultimele luni când Mioara Roman ajunge la spital din cauza problemelor de sănătate. Și în luna iulie a acestui an, aceasta a avut nevoie de internare, după ce starea ei de sănătate se degradase brusc, scrie viva.ro.

VEZI ȘI: Mioara Roman, internată de urgență în spital. Oana Roman, luptă grea pentru mama ei: "Doare că nu pot face minuni"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel