Oana Roman, prădată de hoţi. I-a fost furat și un dar de suflet de la mama ei

foto: Facebook, Oana Roman
foto: Facebook, Oana Roman

Oana Roman a fost călcată de hoți. A rămas fără o amintire de suflet de la mama ei.

Oana Roman a povestit cum a ajuns să rămână fără mai multe genți de la un brand renumit. Vedeta a remarcat că hoțul părea interesat doar de produsele acestui brand specific ceea ce, după cum recunoaște, a surprins-o. Pentru că se știe că, de regulă, hoții pun mâna pe ce apucă, însă în cazul ei pare să fi fost un jaf "țintit" pe o anume marcă celebră.

A rămas fără gențile de firmă

Fiica lui Petre Roman regretă şi acum o geantă de firmă pe care o primise în dar de la mama ei dar care i-a fost furată, laolaltă cu multe altele. Spune că a fost prima ei geantă de firmă, drept pentru care avea o valoare sentimentală aparte.

„Prima mea geantă de brand a fost primită de la mama, ulterior acea geantă a dispărut. Practic, am avut două, pentru că mi-am luat și eu una același brand, aproape același model și amândouă mi-au dispărut. Au mai dispărut în timp și altele. Am avut multe genți de la acest brand cunoscut, nu mai am niciuna din acelea, primele. Mai aveam și de la alte brand-uri, nu au dispărut. Am avut și prietene care au stat mult pe la mine”, a mărturisit vedeta, potrivit SpyNews.

Oana Roman a mărturisit că cel mai mult îi pare rău pentru pierderea primei genți pe care a primit-o de la mama ei. Aceasta a subliniat că, pe lângă valoarea sentimentală, geanta a costat și o avere.

„Da, mi-a părut foarte rău, mai ales după prima geantă care era de la mama. Pe aceea chiar mi-aș fi dorit să o am la momentul acesta. Am de la mama alte lucruri, bijuterii, perle, obiecte de mobilier, da geanta aceea prima pe care am primit-o… Aceea este o geantă vintage care astăzi valorează foarte mult, cine a furat-o nu știu dacă știa ce valoare are”, a  spus fiica lui Petre Roman.

Oana spune că a rămas şi fără o geantă pe care a împrumutat-o unei prietene. „Am mai avut și o geantă de la un alt brand cunoscut, pe care știu cine mi-a luat-o și nu mi-a mai dat-o niciodată înapoi. Mi-a luat-o împrumut. Această persoană s-a măritat cu milionar între timp, cred că a aruncat-o de mult.”, a mai spus, cu urme de regret, vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel