Oana Roman, scandal la hotel din cauza fiicei sale. Ce s-a întâmplat

foto: Facebook, Oana Roman
foto: Facebook, Oana Roman

Fiica Oanei Roman a fost dată afară din hotel.

Oana Roman se află în centrul unui nou scandal pe litoral. În timp ce se afla la mare alături de fiica sa, fosta prezentatoare a fost criticată de un angajat al unității de cazare pentru comportamentul său catalogat despre "iresponsabil".

Fiica lui Petre Roman a răbufnit în online și și-a exprimat nemulțumirea față de comportamentul unor angajați ai unității de cazare unde își petrecea vacanța alături de fiica sa. În răspuns, angajații au criticat-o pe vedetă pentru atitudinea sa.Totul a început când Oana  și fiica ei au sosit la hotelul din Venus pentru a se întâlni cu o prietenă, așa cum a relatat chiar ea pe Instagram. 

De la ce a plecat totul

Conflictul a izbucnit când fiica Oanei, Isa, a intrat în hotel singură. Un angajat de la recepție a povestit public, într-un comentariu pe Instagramul vedetei, despre întreaga situație. Acesta a admonestat-o pe Oana Roman, acuzând-o că și-a lăsat copilul nesupravegheat și i-a spus că statutul de vedetă nu îi oferă privilegii speciale.

„Vezi că am avut ceartă din cauza ta, că ți-ai lăsat copilul nesupravegheat și mi-a venit la recepție, în timp ce tu te certai că ești vedetă și să te lase să parchezi mașina…Crezi că dacă ești ‘vedetă’ gata, ți se cuvine totul? Dacă ceva nu merge, gata, chemi televiziunea? (Nu știu cine te consideră pe tine vedetă, tatăl tău a fost, eu de tine n-am auzit până ieri). Apropo, când intri undeva se zice ‘Buna ziua!’. Îți recomand să citești codul bunelor maniere și să nu îți mai lași copilul nesupravegheat”, a scris bărbatul pe Instagram la postarea făcută de Oana Roman. 

„Iată limbaj al unui ‘domn’ care lucrează la recepția unui hotel de lux. Nu am vrut ieri să comentez public maniera în care au vorbit și s-au purtat acești oameni cu un copil care a ieșit din hotel plângând pentru că a fost dat afară, deși ea se dusese să întrebe de o persoană care stătea în hotel în timp ce eu căutam loc de parcare…Isa nu era supravegheată, se dăduse jos din mașină fix în ușa hotelului și urma să fie preluată de prietena noastră. Am lăsat lucrurile fără să spun nimic, iar azi acest personaj mi-a scris acest comentariu public pe Instagram. Vă las pe voi să trageți concluziile”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale.

Versiunea fiicei fostului premier este total diferită de cea a angajatului, afirmând că fiica ei nu era singură, ci a fost lăsată la intrarea în hotel doar timp de câteva minute până când reușea să găsească un loc de parcare. Mai mult, Oana a relatat că Isa a ieșit plângând din hotelul de lux după ce a fost dată afară de angajați.

În urmă cu ceva timp Oana Roman a mai avut o nemulțumire, tot de la mare. Se pare că liniștea i-a fost tulburată de prezența unui bărbat care se afla pe aceeași terasă unde aceasta lua masa și care se uita la filmulețe de pe social media cu sunetul dat la maxim. „Atunci când stai pe terasă să te relaxezi și ai un vecin la o masă care se uită pe TikTok cu sunetul dat la maxim. E o chestie de respect!” - a scris aceasta pe InstaStory. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel