Urmărește emisiunea live



Oana Zamfir, PROTEST la adresa lui Andrei Caramitru

Oana Zamfir, Antena 3
Oana Zamfir, Antena 3

Oana Zamfir a făcut un gest de protest față de Andrei Caramitru.

Andrei Caramitru (USR) este recunoscut pentru limbajul violent și măsurile radicale pe care le propune. Oana Zamfir a prezentat un mesaj transmis de el, dar a preferat să nu-l citească. L-a lăsat pe ecran pentru a-l citi telespectatorii, apoi l-a scos. Vorbim de un mesaj pe care Andrei Caramitru l-a transmis în interiorul USR. A folosit un limbaj agresiv nesancționat până la această oră.

”Eu refuz să citesc textul care va fi pe ecran. Voi alege să tac câteva secunde în timp ce dumneavoastră citiți. Cred că este suficient. Să-l scoatem de pe ecran”, a zis Oana Zamfir.

Iată despre ce mesaj este vorba:

(w670)

Andrei Caramitru ar putea fi exclus din USR

Subiectul excluderii din USR a fost luat în discuție, în direct, vineri seară!

După ce Olimpia Ardelean a fost exclusă din USR, jurnalista Sorina Matei a întrebat dacă urmează și excluderea lui Andrei Caramitru pentru mesajele pe care le transmite.

"O dați afară pe această domnișoară care vă spune niște lucruri... și nu-l dați afară pe Andrei Caramitru. V-ați supărat pe Olimpia Ardelean pentru că a scris o postare care avea trei share-uri și spuneți că postarea i-a afectat campania lui Dan Barna, nu prostiile pe care le-ați făcut dumneavoastră acolo, ca partid, iar unul ca Andrei Caramitru, care înjură pe toată lumea, de dimineața până seara, nu pățește nimic", a zis Sorina Matei la B1 TV.

Deputatul Ionuț Moșteanu a răspuns: "Da... asta este o discuție despre Andrei Caramitru pe care aș vrea să o avem în partid. Într-adevăr".

"Ce se întâmplă la USR este mai rău ca la PSD în acest moment. La PSD nu am văzut proteste în fața sediului... făcute de membrii PSD...", a conchis Sorina Matei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel