EXCLUSIV  Oana Zara ne-a oferit detalii despre „Omul fără linia vieții”. Cum arată „lecția de istorie” din partea celebrului Ionel Sporea

Oana Zara a jucat un rol important în pelicula care îl pune în prim plan pe inventatorul robotului modern de aruncat mingi de tenis, Ionel Sporea, care a fost în închisorile comuniste sub umbra unei înscenări.

Oana Zara este o actriță care a captat atenția publicului român mai ales prin rolul său din „Lia, soția soțului meu”, un serial care a ridicat mult audiențele.

Pe lângă alte proiecte, actrița a fost remarcată și în pelicula „Omul fără linia vieții”, în care viața și greutățile îndurate de Ionel Sporea, inventatorul robotului modern de aruncat mingi de tenis, au fost expuse pentru toată lumea.

Oana Zara, prezentă și ea la avanpremiera filmului biografic, a răspuns întrebărilor pe care noi, echipa DC News, i le-am pus:

„A fost foarte interesantă experiența. Am filmat la Chișinău. În film sunt soția domnului Ionel Sporea. Mi-a plăcut foarte mult, am întâlnit o echipă foarte entuziastă, de la regizoare până la oamenii care puneau luminile. Totul a fost la nivel foarte înalt. Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu ei.”, ne-a spus Oana Zara.

Având 26 de ani, Oana se numără printre cei din „tânăra generație” și i-am pus în vedere acest lucru în privința notei pe care o are „Omul fără linia vieții”, putând fi și o veritabilă „lecție de istorie”.

DC News: A fost experiența filmului ca o lecție de istorie vie?

„Să-ți zic înainte că eu, când am citit scenariul, m-am bucurat atât de tare, din păcate, că este vorba despre o poveste reală de la noi din România, despre cineva care a inventat primul robot modern de aruncat mingi de tenis. Mi s-a părut wow. M-am bucurat tare să fac parte din producție. Sunt din generația tânără și am mai auzit situații despre acest subiect. Și părinții mă puseseră în temă. Este un film dur, într-adevăr, dar e și un film foarte frumos. Nu s-a pus accentul integral pe ororile comunismului de atunci, dar e legat de invenție și de faptul că nu i s-a recunoscut creditul de către statul comunist român.”, ne-a mai spus actrița.

DC News: Este vorba despre o luptă pentru principiu în „Omul fără linia vieții”? 

„Da, normal. Mi se pare normal să-ți fie recunoscută munca indiferent de situație. Consider că trebuie să lupți, iar Ionel Sporea a luptat cât a putut, cât i s-a permis de către partid.”, a mai punctat artista.

În privința aspectului profesional, Oana Zara ne-a mai spus că filmările pentru „Lia, soția soțului meu” îi ocupă tot timpul, iar alte proiecte nu îi mai încap pe ordinea de zi.

„Acum sunt cu serialul de pe Antena cu Lia și atât momentan. Asta îmi ocupă tot timpul. Sunt la filmări toată ziua, mă bucur că am putut ajunge azi la premieră.”

În ceea ce privește aspectul amoros, Oana se bucură de o relație de opt ani cu partenerul său. Ce a dorit să sublinieze este „fericirea de care are parte”:

„Am demult pe cineva. Am o relație de opt ani de zile. Sunt fericită, asta pot să zic momentan.”, a încheiat artista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel