Oana Zăvoranu și Pepe, vești bune pentru viitorul lor

oana_pepe
oana_pepe

Oana Zăvoranu și Pepe, care până în urmă cu doi ani formau un cuplu, se reîntâlnesc la postul de televiziune Antena 1. Nu pentru a povesti despre ceea ce au trăit împreună sau despre scandalurile care au urmat despărțirii lor, ci pentru a deveni colegi de muncă.

Potrivit libertatea.ro, postul de televiziune din Băneasa i-a ofertat pe cei doi foști soți, atât pentru calitățile lor artistice, cât și pentru faptul că simpla lor prezență aduce audiențe-record.

Dacă în urmă cu o săptămână, latino-loverul Pepe a semnat un contract foarte avantajos pentru emisiunea-concurs “Te cunosc de undeva”, ieri, Oana s-a înțeles, în principiu, cu şefii postului Antena 1, pentru a filma într-un sitcom, alături de actorul Andrei Duban.

Despre speculațiile presei privind șansele ca cei doi foști soți să se întâlnească pe platourile de filmare, Pepe a declarat pentru libertatea.ro: “Sincer, mie nu-mi face plăcere această asociere de imagine cu ea şi sunt convins că nici ei. Se fac doar speculaţii, pornind de la faptul că probabil vom fi colegi. Eu filmez la Snagov şi-mi cunosc deja colegii, sunt cei de la «Te cunosc de undeva». Cu ei mă văd, nu am treabă cu altcineva. Important este ca fiecare să-şi facă treaba aşa cum trebuie, nu altceva. Păcat că în loc să se vadă partea curată a proiectelor, ne întoarcem în timp, cu astfel de lucruri”.

Viitorul pare să o preocupe și pe Oana, care și-a postat pe pagina sa de socializare următorul mesaj: “Pentru mulţi, ziua de luni este una obositoare, pentru că vine după weekend. Şi pentru mine, de cele mai multe ori este aşa, dar de data asta aştept o veste şi există şanse 99,99% ca această veste să fie aşa cum mi-o doresc eu... Cred că avem toţi nevoie de veşti bune, de lucruri frumoase care să ni se întâmple în viaţa noastră pentru a putea merge mai departe cu gânduri pozitive, forţe proaspete şi o energie bună... Vă doresc ca ziua de luni să vă aducă ceea ce numai sufletul vostru ştie şi aşteaptă! Până atunci să aveți o noapte liniștită și plină de iubire”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel