Obiectivul echipei FC Botoşani e calificarea în optimile Cupei României, deşi o întâlneşte pe CFR Cluj

FC Botoşani are ca obiectiv calificarea în următoarea fază a Cupei României la fotbal, în ciuda meciului dificil din şaisprezecimile de finală ale competiţiei contra campioanei CFR Cluj, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, antrenorul echipei botoşănene, Marius Croitoru.

Acesta recunoaşte că şi-ar fi dorit alt adversar în această fază a Cupei României, însă susţine că formaţia sa îşi va juca şansa pe teren.

"Sincer, îmi doream un alt adversar, dar aşa au fost sorţii. Asta e. Ne jucăm şansa împotriva campioanei. Vom vedea. A fost o înfrângere la momentul respectiv (n.r. în partida din campionat, pierdută de FC Botoşani cu 1-4) usturătoare pentru noi, dar sunt două competiţii diferite, două abordări diferite şi îmi doresc din tot sufletul să mergem mai departe", a afirmat Croitoru.

Tehnicianul echipei din Botoşani acuză lotul restrâns cu care este nevoit să abordeze partidele din campionat şi Cupa României, însă şi-a manifestat încrederea în jucătorii săi.

"Problema este că jucăm la două zile un meci important de campionat şi lotul nu-mi permite să joc cu aceeaşi echipă cu care aş vrea să joc în campionat. Sunt obligat să menajez. (...) Este o competiţie în care noi vrem să mergem mai departe. Indiferent cine va juca, va da totul pe teren. Nicidecum nu vom intra resemnaţi că jucăm cu campioana. Jucăm pe terenul nostru şi vom vedea ce se va întâmpla, dar cu siguranţă jucătorii care vor intra, care vor avea şansa să joace de la început, vor da totul", a adăugat Marius Croitoru.

Partida dintre FC Botoşani şi CFR Cluj se va disputa miercuri, de la ora 21:30, pe Stadionul Municipal din Botoşani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel