Observația lui Bogdan Chirieac după meciul România-Slovacia: Cât de mult s-au schimbat vremurile! Un lucru extraordinar

Inquam Photos / Ștefan Constantin
Inquam Photos / Ștefan Constantin

Jurnalistul Bogdan Chirieac a comentat reușita României în meciul cu Slovacia.

Este o seară specială pentru români. Faptul că țara noastră s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024 după meciul cu Slovacia, probabil e știrea despre care se vorbește în toate casele. Jurnalistul Bogdan Chirieac spune că "ne-am unit din nou ca o națiune".

VEZI ȘI: Slovacia - România 1-1. Final de meci, CALIFICARE! "Cu atitudine și tupeu, așa vă vrem mereu" - FOTO

"Pentru nespecialiști, că nu mă pricep la fotbal, am remarcat și eu ce a remarcat toată lumea, faptul că nu am văzut niciodată la meciuri ale naționalei atât de mulți suporteri în tribune, că doar la primul meci era o mare galbenă pe stadion, un lucru extraordinar, cât de mult s-au schimbat vremurile. Deci faptul că românii pot să fie acolo, pot să-și încurajeze echipa.... Unii probabil lucrează acolo și s-au dus să susțină echipa națională, un lucru chiar deosebit.

Ne-am unit din nou ca o națiune în astea trei zile disperate când a jucat echipa României. Ne-am bucurat împreună, ne-a bătut Belgia, atunci am suferit împreună, acum la egal ne bucurăm cu toții. Dacă am avea mai multe astfel de momente cred că ușor-ușor s-ar strecura și optimismul în România și în națiunea noastră", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3 CNN.

Bogdan Chirieac: Echipa României și-a făcut datoria

"Până la urmă e bucurie mare, repet, ca nespecialist, pentru mine și rezultatul obținut până acum de echipa României, nu am așteptări în viitor, dacă cumva va veni și altceva, dacă o mai fi ceva, să fie primit, dar, oricum, echipa României și-a făcut datoria, față de ea, față de sportul românesc, față de suporteri, fără doar și poate", a mai spus Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel