Olga Verbițchi, fostă concurentă X Factor, "PRINSĂ" în războiul din Ucraina: Situația este gravă

Sursă foto: Olga Verbițchi, facebook
Sursă foto: Olga Verbițchi, facebook

Olga Verbițchi, fostă concurentă X Factor, se teme pentru familia ei, care se află în zona roșie afectată de război.

Olga Verbițchi  a câștigat „X Factor” România în 2016, la doar 15 ani. Artista a povestit că familia sa se află în zona roșie, puternic afectată de războiul dintre Ucraina și Rusia. Aceasta este din Republica Moldova, însă a venit în România pentru studiile universitare. Din nefericire, familia Olgăi Verbițchi se deme, deoarece, în orice moment poate izbucni un conflict în Moldova vecină, care acum se pregătește să își apere teritoriul.

“Noaptea asta au început bombardamentele, s-au auzit până la noi pe teritoriu. Pe moment în Ucraina situația este gravă, oamenii sunt invadați, sunt oprite pe străzi mașini ca să ducă bărbații între 16 și 50 ani să lupte pentru țară, să se apere. Ucraina nu își dorește război, dar nu au încotro. Vamele sunt pline, ucrainenii sunt adăpostiți de noi!”, a declarat Olga Verbițchi pentru cancan.ro

Olga Verbițchi: Eu sunt șocată

Republica Moldova a anunțat că își va închide spațiul aerian, ca urmare a invaziei ruse pe teritoriul Ucrainei. Artista a declarat că familia ei este foarte speriată. De asemenea, Olga a mai precizat că vamele au fost deschise pentru ca moldovenii care se aflau în Ucraina să se întoarcă acasă.

“Ai mei sunt ok, relativ. Speriați, clar! Eu sunt șocată și încerc să strâng informații cât mai multe! Suntem în stare de urgență. Soldații se pregătesc de eventuala apărare a teritoriului. Și s-au deschis vamele ca să vină acasă toți moldovenii care se află în Ucraina!”, a mai adăugat artista.

Dan Bălan, fostul lider al trupei O-zone, e captiv în teatrul de război din Kiev


Potrivit cancan.ro, milionarul Dan Bălan ar fi încercat din răsputeri să găsească o aeronavă care să îl transporte afară din zona de conflict, însă fără succes. Se pare că toată agoniseala "de milioane" de pe urma concertelor şi contractelor cu televiziunea nu-i sunt de niciun folos acum. Iar dacă banul nu poate fi de ajutor într-un moment de criză sau, de ce nu, de viaţă şi de moarte, atunci când?

Avere de peste 10 milioane de euro, egală cu zero în momente "de foc"

Una dintre măsurile adoptate de către autoritățile din Ucraina a fost suspendarea zborurilor, fapt ce a ridicat serioase probleme chiar și pentru un star internațional cum este Dan Bălan. Într-un interviu din anii trecuţi, Dan Bălan se lăuda cu o avere impresionantă de peste zece milioane de euro din drepturile de difuzare a pieselor, concerte şi contracte de imagine. Din banii adunaţi, şi-a achiziţionat un apartament de lux în inima New York-ului. La ce bun dacă, iată, astăzi, în cea mai tensionată zi din istoria internaţională din ultimii ani, vedeta nu poate găsi o cale să zboare în afara zonei de conflict. A încercat deja să facă rost de o aeronavă privată însă fără succes.

Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel