Olimpia Ardelean, exclusă din USR, anunță un ”nou set de sancțiuni stupide în Biroul Național”

Dan Barna FOTO AGERPRES
Dan Barna FOTO AGERPRES

Olimpia Ardelean, exclusă recent din USR, i-a acuzat pe liderii formațiunii că au luat „un nou set de sancțiuni stupide azi noapte în Biroul Național”.

„Un nou set de sanctiuni stupide azi noapte in Biroul National

- Claudia Postelnicescu, exclusa din USR inclusiv pe interviul de la Digi24 de ieri ce a dus la sesizari depuse ieri dupa ora 18, judecate ieri seara. Mosteanu nu s-a recuzat desi s-a antepronuntat la Digi numind-o "fosta colega" inainte de sedinta.

- fostul presedinte USR Giurgiu Cosmin Andronache a incalcat legea la europarlamentare - sanctionat atunci ingaduitor cu doar 3 luni suspendare de echipa Barna al carui aliat le era intern. Cel care i-a facut sesizare si a povestit faptele, Visinel Balan, a fost sanctionat azi cu 1 an pentru ca a spus ca exista un "grup infractional". Asta e crima lui, cum s-a exprimat cand a povestit niste fapte penale.

- Si finalul, culmea penibilului, mult dupa miezul noptii, vine in speta in care Stoe Cosmin si Daniel Giurcă au fost acuzati si sanctionati aspru (1 an suspendare + 6 luni in cazul lui Daniel) pentru acces neautorizat la date confidentiale. Spus asa cu gravitate de parca ar fi hackuit Anonymous serverele USR. Doar ca nu. Cosmin a cerut acces la minutele Biroului National (BN) -care nu sunt confidentiale", a scris pe Facebook Olimpia Ardelean.

„Atat de destepti sunt cei care vor sa salveze Romania. Anyone with the link can edit. Asa isi tinea Biroul National datele", a adăugat Ardelean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel