Olivia Steer a prezentat o rețetă delicioasă de papanași fierți.
Cum se prepară? Iată rețeta:
'Papanașii fierți, din brînză dulce cu pesmet se fac in 15 minute și sînt una dintre cele mai benigne și rapide rețete de dulciuri non-raw-vegan, pe care le cunosc. În apa pre-încălzită la vreo 80-90 de grade Celsius, se așează cu grijă, să nu se sfărîme, mingiuțe modelate în palmele umezite, făcute dintr-un amestec de 250 de grame de brînză dulce, un pumn de griș integral și bio, un ou de țară și o lingură de zahăr brun sau melasă. Papanașii sînt fierți cînd se ridică singuri (!) la suprafață, să ia o gura mare de aer, ca după o lungă și nefirească izolare, și abia atunci se tăvălesc, drept consolare, în tava cu pesmet, înmuiat într-o lingură de unt topit, stropit cu zahar nerafinat. Hai, liberare!' a scris Olivia Steer, pe pagina sa de Instagram.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu