Olivia Steer, rețetă MIRACULOASĂ de suc de struguri, presat la rece. Cel mai puternic antioxidant - FOTO

Olivia Steer prepară, în fiecare toamnă, un suc de struguri, presat de rece.

”De când a venit toamna și s-au copt toate, fac în fiecare zi suc de struguri, presat la rece. Pulpa, semințele și coaja rămase se numesc tescovină și au cel mai ridicat conținut de resveratrol (90%), comparativ cu vinul (10%). Resveratrolul (în special din strugurii roșii și negri) este, de departe, cel mai puternic antioxidant - obiect de studiu pentru zeci de studii științifice (le găsești pe site-urile medicale oficiale, la o căutare sumară pe net).

Din producția mea de tescovină, mi-am făcut propria tinctură de resveratrol, scufundînd-o două săptămîni într-un litru de pălincă ardelenească, trimisă de mama, de la Oradea (dar tu poți folosi rom sau vodkă sau ce ai). Știi, de-acum, poate să vină și iarna grea...”, a detaliat Olivia Steer pe rețelele de socializare.

Cum se folosește tinctura

Vedeta o filtrează și o pune în sticluțe mici, închise la culoare: ”Iau între 20 și 40 de picături într-un pahar mic de apă, înainte de masa, pe timpul iernii”.

2. -imagine fara descriere- (antioxidant-struguri_55722700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel