Olt: 11 percheziţii la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate au efectuat, joi, sub coordonarea unui procuror DIICOT, 11 percheziţii într-un dosar de contrabandă cu ţigări,.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Olt, percheziţiile au avut loc în comuna Perieţi, la domiciliile unor persoane şi la sediile sau punctele de lucru ale unor firme bănuite contrabandă cu ţigări şi de constituirea unui infracţional organizat.

În urma acţiunii de joi au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 28.000 de ţigări şi suma de 2.500 lei, iar cinci persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Olt, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Ţigările ridicate de poliţişti de la domiciliile şi firmele percheziţionate provin din ţări din spaţiul extracomunitar.

"Astăzi, 17 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Olt au efectuat 11 percheziţii la domiciliile unor persoane şi la sediile/punctele de lucru ale unor societăţi comerciale, de pe raza judeţului Olt, într-un dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi constituirea unui grup infracţional organizat. În urma percheziţiilor, au fost ridicate aproximativ 28.000 de ţigarete şi 2.500 de lei, în vederea continuării cercetărilor", se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

La acţiunile de joi au participat şi luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel