Olympique Lyon, în impas, își vinde majoritatea jucătorilor: Atâta timp cât cineva plăteşte preţul corect

FOTO: Freepik @ EyeEm
FOTO: Freepik @ EyeEm

Olympique Lyon își va vinde aproape toți jucătorii, dacă se se ”plătește prețul corect”.

Clubul francez de fotbal Olympique Lyon se află în impas financiar. Clasat pe clasat pe locul șase în sezonul trecut de Ligue 1, Olympique Lyon și-a pus majoritatea jucătorilor pe lista de transferuri pentru a-și atinge obiectivele financiare până la finalul perioadei de mercato, scrie L'Equipe, citat de Agerpres.

”Conducerea clubului OL tocmai a transmis mesajul că, de acum înainte, aproape toată lumea este de vânzare, atâta timp cât cineva plătește prețul corect”, conform sursei citate.

Clubul francez își propune să strângă 100 de milioane de euro înainte de închiderea ferestrei de transferuri. L'Equipe a raportat că OL mai are nevoie de 75 de milioane de euro pentru a-și atinge obiectivul.

Lyon a cheltuit 134 de milioane de euro în ultimele două luni, mai mult decât oricare alt club din Franța. În iulie, s-a stabilit un record, cu suma de 34 de milioane de euro pentru a obține semnătura fundașului Moussa Niakhate de la Nottingham Forest.

Luna trecută, Lyon a asigurat autoritatea financiară a Ligue 1 că va strânge 100 de milioane de euro din vânzări în această vară, evitând orice alte restricții din partea organului de supraveghere financiar al ligii.

În decembrie 2023, clubul francez a strâns peste 300 de milioane de euro pentru a-și refinanța datoria.

Olympique Lyon se află în proprietatea grupului Eagle Football, un holding de investiții listat la bursa din Paris, care mai deține cluburile Botafogo din Brazilia, RWD Molenbeek din Belgia și Crystal Palace din Anglia.

John Textor, un om de afaceri american care controlează grupul, și-a arătat interesul de a-și vinde participația la Palace pentru a achiziționa clubul Everton.

Citește și: Cristiano Ronaldo și-a uimit fanii cu ce a postat pe noul său canal de YouTube - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel