Omleta albă poate reprezenta un mic dejun sănătos și foarte gustos. Iată cum se prepară.
Publicitate
Ingrediente
- 2 linguri ulei de măsline
- 4 albuşuri
- o ceapă
- 1 ardei gras
- o ciupercă Champignon
- 3 linguri caşcaval ras
- sare, piper
Vezi și: Clătite japoneze. Sunt cele mai pufoase! Mai bune decât cele clasice
Cum se prepară
Separă albuşurile de gălbenuşuri. Toaca legumele potrivit şi frige-le în 2 linguri de ulei de măsline, până când ciupercile îşi schimbă culoarea. Scoate legumele din tigaie şi în locul lor toarnă cele 4 albuşuri (fără să le baţi înainte), potrivit retetepractice.ro. Presară puţină sare şi piper, apoi aşază un capac deasupra tigăii.
Lasă omleta la foc mic pentru câteva minute, până când aburul o găteşte uniform. Ridică apoi capacul şi pe o jumătate de omletă aşază legumele, presară caşcavalul şi pune cealaltă jumătate deasupra.
Vezi și: Chiftele PUFOASE de cartofi cu brânză. Sunt delicioase și ușor de preparat
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu