Omletă albă - Mic dejun gustos și sănătos. Nu ai nevoie de gălbenușuri!

Omleta albă poate reprezenta un mic dejun sănătos și foarte gustos. Iată cum se prepară.

Publicitate

Ingrediente 

- 2 linguri ulei de măsline
- 4 albuşuri
- o ceapă
- 1 ardei gras
- o ciupercă Champignon
- 3 linguri caşcaval ras
- sare, piper

Vezi și: Clătite japoneze. Sunt cele mai pufoase! Mai bune decât cele clasice

Cum se prepară

Separă albuşurile de gălbenuşuri. Toaca legumele potrivit şi frige-le în 2 linguri de ulei de măsline, până când ciupercile îşi schimbă culoarea. Scoate legumele din tigaie şi în locul lor toarnă cele 4 albuşuri (fără să le baţi înainte), potrivit retetepractice.ro. Presară puţină sare şi piper, apoi aşază un capac deasupra tigăii.

Lasă omleta la foc mic pentru câteva minute, până când aburul o găteşte uniform. Ridică apoi capacul şi pe o jumătate de omletă aşază legumele, presară caşcavalul şi pune cealaltă jumătate deasupra.

Vezi și: Chiftele PUFOASE de cartofi cu brânză. Sunt delicioase și ușor de preparat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel