Omletă cu brânză, rețetă. Iată cum să prepari un mic dejun simplu, economic și gustos.
Pregătește și tu un mic dejun copios, sănătos și delicios cu o omletă cu brânză după o rețetă simplă, la costuri mici.
2 ouă
3 linguri de lapte
100g brânză
sare
piper
ulei
1. Într-o farfurie, se sparg ouăle și se bat împreună cu cele 3 linguri de lapte, apoi se adaugă sare și piper.
2. Se adaugă brânza tăiată bucățele puțin mai mari și se amestecă.
3. Într-o tigaie, se pun 2-3 linguri de ulei și se încinge. Se adaugă toată compoziția din farfurie și se lasă aproximativ 1 minut, 1 minut și puțin. Cu o paletă, în tigaie, se îndoaie omleta în jumătate.
4. Se mai lasă încă puțin la prăjit până se fac ouăle și apoi se scoate pe o farfurie
Omleta cu brânză se poate servi fie simplă, fie cu pătrunjel verde tocat și roșii.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu