Rețetă de Omletă "cu de toate". Cum prepari un mic dejun simplu, perfect, gustos și copios.
Omleta "cu de toate" este perfectă pentru un mic dejun copios, gustos și sățios. Are tot ce îi trebuie pentru a începe ziua așa cum se cuvine. Într-un mod bun și sănătos, cum spun cei de la carteadebucateamamei.ro
2 Ouă
3 linguri de Ulei
Șuncă
Brânză telemea
Ceapă
Ardei gras
Sare
Piper
Pătrunjel verde
1. Se taie o ceapă mică și se pune la prăjit în ulei. Se lasă până se rumenește puțin.
2. Se adaugă șunca tăiată bucățele, în cantitate în funcție de preferințe.
3. Se bat cele două ouă și se adaugă sarea și piperul. Apoi se adaugă brânza telemea și se pune în tigaie peste ceapă și șuncă.
4. Se taie mărunt ardeiul gras și pătrunjelul și se pun peste ou în tigaie.
5. Puteți servi omleta cu salată sau roșii proaspete.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News