Omleta cu spaghete, șuncă și mazăre este delicioasă și consistentă. Această mâncare se face rapid și ușor, fiind perfectă pentru micul dejun sau masa de prânz.
În loc de șuncă, poți folosi cârnați. De asemenea, dacă ți-au rămas spaghete de la cină, le poți folosi în compoziția pentru omletă.
Ingrediente:
ulei de măsline extra virgin - 1 lingură,
ceapă - 1 bucată,
morcov - 1 bucată,
mazăre - 100 grame,
șuncă - 150 grame,
spaghete - 150 grame,
ouă - 3 bucăți,
sare și piper după gust,
brânză tare rasă- 150 grame.
Fierbe apa pentru spaghete. Între timp, încălzește puțin ulei de măsline într-o tigaie. Adaugă în tigaie ceapa tocată fin și morcovul tocat cubulețe.
Pune în tigaie mazărea verde și un praf de sare. Amestecă și gătește legumele câteva minute. Șunca tăiată se pune în tigaia cu legume și se adaugați-o în tigaie.
Cum și la ce se folosește sâmburele de avocado: 5 idei originale
Imediat ce apa clocotește, adaugă un praf de sare și spaghetele și fierbe-le conform instrucțiunilor. Scurge pastele al dente într-o strecurătoare. Dacă ți-au rămas spaghete de la cină, le poți folosi cu încredere.
Bate ouăle cu sare și piper. Adaugă în ouă brânza rasă și legumele din tigaie. Amestecă.
Acum pune pastele în tigaie și toarnă amestecul de ouă și legume. Prăjește omleta aproximativ câte 4 minute pe fiecare parte.
Pune cartofii într-o pungă, adaugă condimentele preferate și cina e gata. Rețeta, pas cu pas
La final, omleta se ia de pe foc, se taie în bucăți și se servește pe masă. Servește omleta cu spaghete și legume cu salată. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Roxana Neagu