Omul cu nouă vieţi. Un medaliat olimpic a scăpat dintr-un accident de avion. Acum trei ani, a scăpat cu viaţă şi dintr-un accident auto

Fotografie de la Lindeboom Jean-Bapt, pexels
Fotografie de la Lindeboom Jean-Bapt, pexels

Un medaliat olimpic din Kenya poate fi considerat cel mai norocos om în viaţă. 

David Rudisha, în vârstă de 33 de ani, fost campion olimpic la 800 m, a scăpat cu viaţă dintr-un accident aviatic, la trei ani după ce a supravieţuit şi unui accident auto. 

Avionul în care se afla alături de alte cinci persoane a fost nevoit să aterizeze forţat după ce motorul s-a oprit în zbor. La aterizare, avionul s-a şi răsturnat, dar Rudisha a scăpat cu viaţă. 

"Totul era bine după aproape şapte sau opt minute de zbor, când motorul avionului s-a oprit brusc. Pilotul a văzut un spaţiu liber în care a încercat să aducă avionul, dar una dintre aripi a lovit un copac, iar avionul a început să se învârtă înainte de a ateriza.

Pilotul a făcut o treabă incredibilă pentru a menţine avionul pe linia de plutire şi stabil pentru mult timp", a declarat Rudisha, citat de Digisport.

Cu 1 min 40.91, la Londra 2012, Rudisha deţine recordul mondial al probei de 800 metri.

Acum trei ani, Rudisha a fost implicat într-un accident auto grav. Unul dintre cauciucurile maşinii sale a explodat, vehiculul a intrat pe contrasens şi a izbit în plin un autobuz. Cu toate astea, a fost externat rapid din spital, după ce medicii au constatat că Rudisha nu a suferit nicio fractură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel