Oportunități financiare pentru Taur, Capricorn și Vărsător. Vești radicale pentru Rac, Scorpion și Pești

Fotografie de la energepic.com: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/a-plati-a-achita-avere-boga-ie-2988232/
Fotografie de la energepic.com: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/a-plati-a-achita-avere-boga-ie-2988232/

Următoarele luni vor aduce destule cutremure în sectorul financiar! 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru început veți fi nevoiți să cheltuiți sume importante pentru casă și copii. Dar, pe urmă, Marte retrograd în casa a 5-a vă aduce la cunoștință că aveți multiple talente, idei și dorința de a vă cumpăra produse de calitate. Deci veți începe să ridicați ștacheta în absolut orice negociere pe care o veți duce. Astrele vor favoriza investițiile făcute cu banii primiți cadou sau moșteniți. 

Taur/ Ascendent în Taur

 

Cheltuiți bani, dar găsiți și metodele prin care să îi înmulțiți. Vă bazați pe niște sume de bani care se vor duce pentru multiple cauze. Multe situații vor fi legate de partener, dar va fi vorba și despre împrumuturi, datorii sau rate. Vă recomandăm să fiți mai cumpătați până la finalul anului. Aveți nevoie de bani pentru zile negre, bani în care să nu intrați. Lumea trece prin tot felul de evenimente și trebuie să contribuiți. Nu vă faceți planuri financiare serioase, puneți bani deoparte și nu vă atingeți de ei.

Rac/ Ascendent în Rac

 

Cum necum, reușiți să cheltuiți bani pentru ceilalți. E posibil să nu vă mai permiteți unele achiziții. Apar cheltuieli pentru sănătatea voastră. Dacă aveți datorii, rate, bine ar fi să vă ocupați de ele la timp. Stați cât mai liniștiți, cât mai retrași, eventual ar fi ideal să vă căutați alt loc de muncă, în special dacă nu merg lucrurile așa cum vă doriți, fiți voi cei care pleacă înainte să se înrăutățească lucrurile.

VEZI CONTINUAREA PE ASTROSENS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel