Oprah Winfrey a fost internată la spital. În vârstă de 70 de ani, vedeta acuză probleme la stomac

foto: Reuters via Agerpres
foto: Reuters via Agerpres

Oprah Winfrey a fost nevoită să își anuleze apariția programată pentru emisiunea „CBS Mornings” din această săptămână, după ce a fost spitalizată din cauza unei probleme stomacale, conform declarației făcute în direct de către coprezentatoarea emisiunii, Gayle King.

Winfrey, în vârstă de 70 de ani, urma să fie prezentă în emisiunea de marți alături de autorul David Wroblewski, a cărui nouă carte „Familiaris” a fost aleasă ca cea mai recentă selecție a Clubului de Carte Oprah.

„Familiaris” este un prequel al romanului „The Story of Edgar Sawtelle”, care fusese anterior selecționat de același club. Însă, din cauza stării sale de sănătate, apariția planificată nu a putut avea loc.

Gayle King a explicat pe parcursul emisiunii că Oprah a suferit de o afecțiune stomacală, specificând că ar fi fost vorba despre o gripă stomacală.

„Avea un fel de boală de stomac - gripă stomacală. Nu voi fi prea grafică", a spus King. „Inutil să spun că a ajuns la spital, cu deshidratare, a trebuit să i se facă o perfuzie, a fost o chestie foarte serioasă”.

În prezent, Winfrey se recuperează, dar nu a fost încă în stare să se deplaseze, a adăugat King. Ea a menționat și speranța ca prietena sa să nu fie supărată pentru dezvăluirea acestor informații. „Sper că nu este supărată pe mine pentru că am împărtășit asta", a spus prezentatoarea.

King a precizat că a ales să împărtășească aceste detalii doar pentru că Winfrey tratează cu foarte mare seriozitate Clubul de Carte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel