Oprescu: Peste 1.000 de străzi şi pistele de biciclete intră în reabilitare din 1 iunie

oprescu
oprescu

Peste 1.000 de străzi din Capitală, precum şi pistele pentru biciclete vor intra în reabilitare, începând din 1 iunie, a declarat, joi, primarul general Sorin Oprescu.

Primarul general al Capitalei a anunţat că refacerea pistelor pentru biciclete va începe în câteva zile, când va fi demarată şi acţiunea de reparare a peste 1.000 de străzi, urmând să fie turnate covoare asfaltice şi să fie refăcute urcările şi coborârile de pe trotuar.

„Încep lucrările de reabilitare a străzilor Capitalei. Sperăm să ne mişcăm repede, iar sfârşitul verii să ne prindă cu o circulaţie puţin mai bună şi mai normală“, a declarat Oprescu.

Primarul a mai spus că autorităţile încearcă să acţioneze mai serios pentru a desfiinţa depozitele de gunoi apărute la periferia Bucureştiului, în special în sectoarele 2 şi 5, dar şi pentru a spăla sistematic trotuarele şi rigolele, arătând că acolo se adună cel mai mult praf.

„Vom acţiona pe porţiuni de câte 1,5 kilometri pe marile bulevarde, pentru a putea face curat în mod constant la rigole şi a ridica praful de acolo“, a explicat edilul Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel