Orașul din România care rămâne fără apă potabilă, în plin viscol. "Se încearcă menținerea în funcțiune a pompelor de încălzire"

Orașul din România care rămâne fără apă potabilă, în plin viscol. "Se încearcă menținerea în funcțiune a pompelor de încălzire" / Foto: Pixabay
Orașul din România care rămâne fără apă potabilă, în plin viscol. "Se încearcă menținerea în funcțiune a pompelor de încălzire" / Foto: Pixabay

Un oraș din România rămâne fără apă potabilă.

Primăria Constanța anunță că din cauza fluctuațiilor de tensiune de la stațiile de tratare și pompare a apei, mai multe cartiere din municipiul Constanța au rămas fără apă potabilă.

"Din cauza fluctuațiilor de tensiune de la stațiile de tratare și pompare a apei, în municipiul Constanța nu se poate asigura apa potabilă abonaților în mai multe cartiere. În aceste condiții, societatea de termoficare depune eforturi considerabile pentru a menține în funcțiune pompele de încălzire de la cât mai multe puncte termice.

Echipele intervin permanent pentru repunerea în funcțiune a pompelor, însă, pentru că fluctuațiile sunt foarte dese, acestea se opresc din nou. Vă asigurăm că echipele societății de termoficare sunt în permanență pe teren pentru a remedia problemele apărute", a transmis Primăria Constanța într-o postare pe Facebook.

Cod Roșu de viscol

"Cod roșu de vânt prelungit până la ora 16:00. Meteorologii Centrului Regional Dobrogea au prelungit codurile de vânt, viscol și ninsoare emise pentru Constanța. Astfel, codul portocaliu de viscol este valabil până la ora 20:00. Codul roșu de intensificări puternice ale vântului cu rafale de peste 90-100 km/h, viscol, vizibilitate redusă spre zero își prelungește și el valabilitatea până la ora 16:00.

De asemenea, mai avem și un cod galben de intensificări ale vântului, temporar zăpadă viscolită, care va fi valabil astăzi, de la ora 20:00 până mâine, 27 noiembrie, ora 10:00.Vă rugăm să semnalați orice problemă la următoarele numere de telefon: Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055; Dispecerat Direcţia Generală Poliția Locală – 0241/484205 și 0341/922; Dispecerat Biroul Protecție Civilă– 0737552271", se arată într-o altă postare pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel