Orașul din România, FĂRĂ primar, FĂRĂ viceprimar, dar cu singurul TAXI-căruță din UE. "Orașul Dr*cului"

Orașul fantomă din România care nu are primar, viceprimar sau consilieri, dar are cel mai tare taxi din Uniunea Europeană. Iată ce părere are căruțașul care face asta de 30 de ani. 

La 30 de kilometri de capitală, în Călărași, există un oraș cu șapte mii de cetățeni, numit Budești, care nu are nici primar, nici viceprimar și nici consilieri locali. În plus, nu are drumuri asfaltate, spitale, utilități, sau industrie, dar în schimb are singurul taxi-căruță din Uniunea Europeană.

Digi24.ro a prezentat un material cu nea Tetea, bărbatul care conduce „Taxiul”, unica pată de culoare din oraș. Cu 20 de lei, iapa Lili te duce-n căruța verde din centru până la gară, la primărie ori unde ai nevoie. 

"-Merge treaba, nea Tetea?

-Merge șefu, dar merge greu. Nu-s clienți. N-are lumea... Nu e bani. N-are lumea bani.

-Am auzit că Budeștiul ăsta-i considerat oraș!

-Aoleu... Orașul dracului! Nu vezi că-i mizerie peste tot? Mizerie peste tot, șefule! Am 30 de ani de când fac taximetrism. De 30 de ani! Eu singur a trebuit să bag piatră pe acest drum, ca să poată să fie practicabil. Este făcut drumul de mine. 17 milioane lei vechi am băgat eu piatră, pentru ca să folosesc și eu acest drum cu mașina personală".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel