Orașul din România unde poți cumpăra o garsonieră cu 5.000 de euro - Gelerie foto

Într-un oraș din România o garsonieră se vinde la prețul de 5.000 de euro.

În Brașov, un proprietar vinde o garsonieră de 24 metri pătrați la prețul de 5.130 de euro, menționând în anunț că prețul este negociabil. Garsoniera se află la etajul patru al unui bloc construit între anii 1977 – 1990 și are în imediata vecinătate magazine, școală și spital.

În plus, potrivit proprietarului, stația de autobuze cu legătură în tot orașul se află la un minut de mers pe jos. Garsoniera se vinde mobilată și utilată. În plus, are o boxă pentru depozitare, dar și un spațiu pentru uscarea rufelor.

Detalii despre garsonieră

"Se află la 1 minut de centrul Coresi. Piață, școală, spitalul, sunt la 1 minut de mers pe jos. În vecinătate: Lidl, Kaufland, Penny, Mega Image și bineînțeles Auchan în Coresi. Stația de autobuze RAT cu legătură în tot orașul este la 1 minut de mers pe jos. Dispune de o rețea de apă proprie (împreună cu încă 14 familii) cu contract la compania Apă pentru a nu fi pierderi. 

Căldură este de la CET. Blocul este izolat, iar cheltuielile cu întreținerea sunt mici, nefiind situată pe colț Contractul de curent este cu Hidroelectrica, deci costul certificatelor verzi este 0. Baie cu dus și toaletă în interiorul garsonierei. Bucătărie cu mobilier la comandă, plită pe inducție, combină frigorifică, mașină de spălat automată cu uscător, canapea nouă, biblioteca nouă. Boxa pentru depozitare, spațiu sub cheie pentru uscare rufe, de asemenea sub cheie", se arată în descrierea garsonierei, postată pe o platformă de anunțuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel