Orban, noi restricții în pandemie. Elena Cristian: Să nu avem rezultate dezastruoase spre sfârșitul anului

Redactorul șef DC Business trage un semnal de alarmă cu privire la organizarea alegerilor parlamentare, dar și cu privire la măsurile urgente ce trebuie luate în contextul pandemiei de coronavirus și a creșterii alarmante a numărului de infectări.

Elena Cristian, redactor șef DC Business, a intervenit luni seara în direct la România TV, imediat după ce premierul Ludovic Orban a anunțat că noi restricții vor fi impuse în București și în țară după creșterea cazurilor de infectări cu coronavirus. 

”S-a dovedit că măsurile luate în Capitală nu au produs efecte. Numărul infectărilor crește de la o zi la alta, se doboară record după record și este clar că se impune mai mult, că trebuie o analiză mult mai eficientă și că trebuie văzut exact care sunt soluțiile, iar dacă nu reușim să fim originali măcar să împrumutăm din ceea ce fac alții. Nu merge așa, trebuie făcute analize atente. La aproape nouă luni de la pandemie noi nu știm cât s-a suplimentat numărul de paturi la ATI, nu știm exact care sunt măsurile care vor produce efecte. Luăm o decizie azi, o infirmăm mâine, etc. Este clar că se impune un plan cu rezultate imediate, iar eu personal nu înțeleg acea declarație: ”și dacă vor fi 10.000 de cazuri noi tot facem alegeri”. De ce? Noi avem un sondaj care arată că românii nu își mai doresc alegeri ci își doresc să fie bine în perioada următoare și că nu alegerile ar fi prioritatea momentului. Se pare că politicienii, sau unii dintre ei, cred că trebuie mers în această direcție. Să nu avem rezultate dezastruoase spre sfârșitul anului”, a declarat Elena Cristian. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel